Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szerintetek gáz ha az Uram...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek gáz ha az Uram már csak a fenekemet használja?

Figyelt kérdés
Az elején heti 2 alkalomban maradtunk. Most már szinte mindig (ha épp nem torkoztat) azt használja, mint egy csicskának. Én nagyon élvezem, hogy egy kis szardarabként bánik velem (az ágyban) de ha másnak mesélek erről, furán néz rám.
2019. márc. 31. 20:51
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Most panaszkodsz vagy dicsekszel? A stílusod sem nőre vall, úgyhogy a kategória is rossz.

Nagyon gyenge próbálkozás.

Egy valódi dom

2019. márc. 31. 20:53
 2/9 anonim ***** válasza:
44%

Ezt neked kell eldönteni.

Ha közösen hoztátok ezeket a szabályokat, és mindkettőtöknek megfelel, akkor mégis mit számít, hogy mások mit gondolnak ?

Egyébként szerintem nem nagyon kell ezt másokkal megbeszélni, maximum talán a legeslegközelebbi barátnőddel.. Nem kell fűnek-fának azt mesélni, hogy hogyan raknak seggbe...

2019. márc. 31. 20:55
 3/9 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem gáz. De ha neked tetszik, akkor nem mindegy? Én sose dugnám popsiba. Még az orált se várom el, csak a sima szexet.

28F

2019. márc. 31. 21:07
 4/9 anonim ***** válasza:

Azért érdekelne, miért élvezed ezt annyira?

Nem csodálom, hogy furán néz rád, bárki akinek meséled, nem ez a megszokott. Miért mesélgetsz ilyen száni dolgokat?

2019. márc. 31. 21:07
 5/9 A kérdező kommentje:

#1 inkább dicsekszem :)

#2 #3 csak filózgatok. Kíváncsi vagyok hogy más is van-e aki ezt élvezi. Nyilván inkább barátnőknek mesélek, ők hökkennek meg néha. Közösen hoztunk szabályokat, de hamar át is hágtuk őket. És nem nagyon hagy beleszólást, én meg szeretem ezt.

#4 nem tudom, elég izgató tud lenni, ahogy használ

2019. márc. 31. 22:14
 6/9 anonim ***** válasza:
Puncidat nem is hasznalja? Akkor azt addig hasznalhatna mas nem?
2019. márc. 31. 22:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Emberek! Nem veszitek észre hogy kamu a kérdés?? 😂😂😂😂
2019. ápr. 1. 00:14
 8/9 anonim ***** válasza:
Lennék az urad
2019. ápr. 1. 08:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Leírhatnál részletesen egy ilyen együttlétet. Előjátéktól a végéig. Komolyan kíváncsi vagyok.
2019. ápr. 1. 19:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!