Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek gáz ha az Uram már csak a fenekemet használja?
Most panaszkodsz vagy dicsekszel? A stílusod sem nőre vall, úgyhogy a kategória is rossz.
Nagyon gyenge próbálkozás.
Egy valódi dom
Ezt neked kell eldönteni.
Ha közösen hoztátok ezeket a szabályokat, és mindkettőtöknek megfelel, akkor mégis mit számít, hogy mások mit gondolnak ?
Egyébként szerintem nem nagyon kell ezt másokkal megbeszélni, maximum talán a legeslegközelebbi barátnőddel.. Nem kell fűnek-fának azt mesélni, hogy hogyan raknak seggbe...
Szerintem gáz. De ha neked tetszik, akkor nem mindegy? Én sose dugnám popsiba. Még az orált se várom el, csak a sima szexet.
28F
Azért érdekelne, miért élvezed ezt annyira?
Nem csodálom, hogy furán néz rád, bárki akinek meséled, nem ez a megszokott. Miért mesélgetsz ilyen száni dolgokat?
#1 inkább dicsekszem :)
#2 #3 csak filózgatok. Kíváncsi vagyok hogy más is van-e aki ezt élvezi. Nyilván inkább barátnőknek mesélek, ők hökkennek meg néha. Közösen hoztunk szabályokat, de hamar át is hágtuk őket. És nem nagyon hagy beleszólást, én meg szeretem ezt.
#4 nem tudom, elég izgató tud lenni, ahogy használ
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!