Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit jelent az hogy valaki jól...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelent az hogy valaki jól használja a péniszét?

Figyelt kérdés
Nem csak ki be ki be kell dugni? vagy mit értenek ez alatt mi kell még csinálni?

2019. jan. 19. 06:54
 1/3 anonim ***** válasza:
78%
Pl. azzal vizel, azzal recskázik, azzal kefél, és még buzogánynak is azt használja!
2019. jan. 19. 07:51
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Én ez alatt azt érzem, hogy játsszon vele. Ne csak ki-be dugdossa, mert az kiábrándító.

Mielőtt beteszi, masszírozzon vele kicsit odalent, csúszkáljon vele ott fel-le.

Azzal is lehet játszani, hogy behatolásnál azonnal tövig nyomja-e vagy csak kínoz és a makkját teszi be, majd húzza ki. Fokozatosan egyre mélyebbre nyomja vagy egy ilyen makkos játszadozás után hirtelen a teljes méretet.

Nem mindegy, hogy amikor kihúzza egy újabb lökésnél, akkor mennyire húzza ki. Én például nagyon szeretem, ha annyira kihúzza, hogy már csak a makkja van bennem és utána teljes hosszban újra be.

Azt is szeretem ha a szokásosnál fentebb csúszik rajtam a srác ha ő van felül és ezáltal mélyebbre megy belém, majd ha teljesen bennem van kicsit felfelé mozdítja a csípőjét (nem csak egyenesen be), majd miközben visszahúzódik, a csípőjét újra le.

Az sem mindegy, hogy milyen ütemben csinálja, érzi-e, mire vágyom vagy mondanom kell.

Hogy milyen kemény, illetve hogy meddig bírja.

A nő reakcióját figyelve a legjobb szöget el tudja-e találni.

Ennyi jutott eszembe hirtelen, de nagyon jól lehet vele játszani, kényeztetni a nőt. Nem csak ki- és bedugdosásról szól a dolog.. :D

Nőként én is játszani szoktam. A csípőmmel "rátáncolok," a hüvelyemet összeszorítom-elengedem, stb.

A párommal szerencsére tökéletesen egymásra vagyunk már hangolódva.

21/N

2019. jan. 19. 15:10
 3/3 A kérdező kommentje:
aha így már értem :D csak fogalmam sem volt mit lehet még csinálni vele, köszi! :)
2019. jan. 19. 15:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!