Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti mikor engeditek meg egy pasinak hogy először nyúljon be a bugyitokba?
Ez attol fugg hogy mennyire bízik meg benne a lány, mennyire ismeri
Persze ez szemelyfuggo biztos van olyan csaj pl egy .. aki hamar belemegy a dolgokba
De szerintem aki normalis kapcsolatra vágyik el kell erni egy bizalmi szintet ehhez es nyilvan hogy ismerje már egy ideje. Szerintem ha tul koran beprobalkozol, félhet a csaj hogy csak ki akarod hasznalni es csak szexet akarsz
De ne gondolkozz ilyeneket mindent szepen lepesrol lepesre ahogy hozza az élet😏 es fura hogy ilyeneken gondolkozol, meg ne probalj kihasznalni barkit is 😬
Csak az után h össze jöttünk
Előre szó se lehet róla
Változó
Nálam volt hogy annyira vonzodtam egy fiúhoz hogy az első adandó alkalommal hagytam magam.
Bármit mondhat itt bárki
De mindenkinek vannak 1éjszakás kalandjai
Akinek még nem volt annak majd úgyis lesz
Természetesen ha komolyra vágyunk egy férfitól késöbb hagyjuk magunkat.
Nálam volt egyszer olyan hogy nagyon nem akartam hagyni magam de nagyon durván bevoltam indulva és az aktuális párom is és végül mégis megtörtént aminek megkellett
Nagyon rossz érzés amikor bevan valaki indulva és nem elégítik ki. Rendesbe fáj is néha. Szenvedünk
Ha sokáig csókoloztok egyhuzamba próbáld egyre lejjebb vinni a kezed, ha elhuzza akkor nem fogja hagyni magát, de ha engedi hogy egyre lejjebb haladj akkor már nincs is mit kérdezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!