Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tudnék találni ilyen korú nőt?
Minden társkeresőn legalább 18 évesnek kell lenni, én viszont szeretnék egy 16/17 évessel ágyba bújni... Na de hogyan találok rá?
26F
Mostanában ez divattá vállt? Minden pasi a tizenéves tinikért van oda? :D
Gondolom náluk nem kell annyira teperni, és mindent benyalnak még, amit egy 20 éves vagy afeletti már nem nagyon.
#3/3 Neked válaszolva azért keresik sokan a tiniket mert nekik jönnek be a 21 év körüli fiuk, a huszonéves lányoknak meg az esetek többségében harmincas vagy ahoz kozeli barát kell mert azt hiszik hogy ők érettebbek ugyan igy vannak ezzel a 16/17 éves lányok is oket sem érdekli a korosztalyuk azert tudom ezeket mert 22 éves vagyok és a 16-17 éves csajoknál nem kell sokat probalkoznom hogy elérjek valamit ugyanakkor a 20 év feletti lanyok átnéznek rajtam mert azt hiszik gyerekes vagyok
Telorol irtam bocsi a hibakert
Hat végülis jah, nekem sosem jöttek be a korombeliek, mindig 10 évnél idősebb pasijaim voltak, most is 12 év van köztünk és köszönöm szépen a korombeliekből nem kérek.
26N
Neked kérdező a szexuális kultúrád nagyon a béka feneke alatt lehet!
Ha szexről van szó, mindig a nálam jóval idősebbekkel kezdtem, nem véletlen.
Volt amikor bekerült 1-1 nagyon fiatalka (18 évesek), de sajnos számomra borzalmas volt.
Belepattantak, jó kis lovaglás, elmentek, aztán "te azt csinálsz utána amit akarsz"
Ez minden csak nem szex!
Előző voltam, azt még hozzá tenném, hogy az "utánba csinálj amit akarsz" szabad foglalkozásban másfél két óra szex után levakarhatatlanok voltak...
Szóval kösz, de kösz nem.
Nem kérek a 30 alatti korosztályból!
Nekem eddig jó tapasztalataim voltak a szex téren a fiatal lányokkal, mindig tudok nekik új dolgot mutatni, és hálasan remegő lábakkal távoznak,
Most épp szingli vagyok, ha van lány aki ismerkedne, nekem írhat ! :P
28/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!