Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tudnék találni ilyen...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tudnék találni ilyen korú nőt?

Figyelt kérdés

Minden társkeresőn legalább 18 évesnek kell lenni, én viszont szeretnék egy 16/17 évessel ágyba bújni... Na de hogyan találok rá?

26F

2019. márc. 31. 06:49
 1/9 anonim ***** válasza:
76%
Keress 18 éveseket. Tuti lesz aki a korhatár miatt 18-nak írja magát, de csak 16-17.
2019. márc. 31. 06:52
 2/9 anonim ***** válasza:
21%
Járj olyan helyekre, ahol sok fiatal lány jár. Fognak tapadni. Huszonévesen én is tizenéves lányokkal ismerkedtem, mert a korombeliek nem tekintettek partnernek.
2019. márc. 31. 06:56
 3/9 anonim ***** válasza:
71%

Mostanában ez divattá vállt? Minden pasi a tizenéves tinikért van oda? :D

Gondolom náluk nem kell annyira teperni, és mindent benyalnak még, amit egy 20 éves vagy afeletti már nem nagyon.

2019. márc. 31. 08:22
 4/9 anonim ***** válasza:
58%

#3/3 Neked válaszolva azért keresik sokan a tiniket mert nekik jönnek be a 21 év körüli fiuk, a huszonéves lányoknak meg az esetek többségében harmincas vagy ahoz kozeli barát kell mert azt hiszik hogy ők érettebbek ugyan igy vannak ezzel a 16/17 éves lányok is oket sem érdekli a korosztalyuk azert tudom ezeket mert 22 éves vagyok és a 16-17 éves csajoknál nem kell sokat probalkoznom hogy elérjek valamit ugyanakkor a 20 év feletti lanyok átnéznek rajtam mert azt hiszik gyerekes vagyok

Telorol irtam bocsi a hibakert

2019. márc. 31. 08:46
 5/9 anonim ***** válasza:
41%
16 evessel dugnal az még gyerek te pedofil vagy b+
2019. ápr. 9. 08:04
 6/9 anonim válasza:
68%

Hat végülis jah, nekem sosem jöttek be a korombeliek, mindig 10 évnél idősebb pasijaim voltak, most is 12 év van köztünk és köszönöm szépen a korombeliekből nem kérek.

26N

2019. ápr. 9. 08:05
 7/9 anonim ***** válasza:
66%

Neked kérdező a szexuális kultúrád nagyon a béka feneke alatt lehet!

Ha szexről van szó, mindig a nálam jóval idősebbekkel kezdtem, nem véletlen.

Volt amikor bekerült 1-1 nagyon fiatalka (18 évesek), de sajnos számomra borzalmas volt.

Belepattantak, jó kis lovaglás, elmentek, aztán "te azt csinálsz utána amit akarsz"

Ez minden csak nem szex!

2019. ápr. 9. 08:24
 8/9 anonim ***** válasza:
0%

Előző voltam, azt még hozzá tenném, hogy az "utánba csinálj amit akarsz" szabad foglalkozásban másfél két óra szex után levakarhatatlanok voltak...

Szóval kösz, de kösz nem.

Nem kérek a 30 alatti korosztályból!

2019. ápr. 9. 08:26
 9/9 anonim ***** válasza:
0%

Nekem eddig jó tapasztalataim voltak a szex téren a fiatal lányokkal, mindig tudok nekik új dolgot mutatni, és hálasan remegő lábakkal távoznak,

Most épp szingli vagyok, ha van lány aki ismerkedne, nekem írhat ! :P

28/F

2019. ápr. 28. 18:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!