Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk mi ez a szőrtelen punci őrület?
Figyelt kérdés
Nekem szőrös és volt már hogy visszautasítottak miatta?2019. márc. 30. 14:33
11/20 anonim válasza:
Én is azt tapasztalom, az összes fiútól azt hallottam hogy a csupaszt szereti leginkább. Ennek ellenére ha egy picit borostás még szerintem nem kéne visszautasítani egy nőt.. de nőként bár sokszor igen kellemetlen és macerás puhán tartani, de én is a csupaszt gondolom nőiesnek. Ízlés kérdése kinek mi tetszik.
12/20 anonim válasza:
Mert nem akartak szőrt nyalogatni, ennyire egyszerű. Nem szép. Legalább legyen rövid.
13/20 anonim válasza:
Nekem tetszik a szőrös :P
21 f
14/20 anonim válasza:
Nem lesz tele a nyelved szőrrel. Meg szexibb is, nekem.
15/20 anonim válasza:
Egyszerű, sokkal kívánatosabb mert szebb látványt nyújt mint egy szőrpalucsni.
Ami a higiéniát illeti az pedig sokkal jobban tudod tisztán tartani és ápoltabb is.
Egyébként ha meg szőrről beszélünk akkor mondhatjuk,hogy a férfiak szőrösek nem a nők.
F/43
16/20 anonim válasza:
Utolsó, te valami retardált vagy? Már nem először döbbenek ma le a tipp topp hülyeségeiden. A nők is szőrösek, az emberek szőrösek, full stop. Arról nem is beszélve, hogy a rendszeres borotválástól (a gyantát, ilyesmit nem bírom) nekem besűrűsödött és megerősödött és már másnap borostás.
Igen, ez a divat, ez a szokás, de ettől ez még csak egy rohadt kitolás a nőkkel szemben. Arról nem is beszélve, hogy nem véletlenül van ott szőr, véd a fertőzésektől.
17/20 anonim válasza:
Lehet a szörösnek nagyon sok elönyét emlegetni de a ször olyan egyformává teszi a puncikat. A csupasz pedig kiemeli a szépségét, az egyedi vonalakat.
18/20 anonim válasza:
Na ezt az érvet még nem hallottam.
19/20 anonim válasza:
Én meg azt nem értem,mi ez a nyalásmánia a fiúknál? Azt tapasztalom, hogy ha 4-5 percnél tovább kell(ene) csinálniuk,már nem bírják, ezért inkább nyalnak,mert úgy nem vallanak kudarcot. (ők igy gondolják) de szörnyen nyalnak,nem is szeretem.
20/20 anonim válasza:
#19 akkor elég selejteseket fogtál ki. :D Sajnállak, mert a nyalás nagyon jó tud lenni, ha olyan pasi csinálja. És sok nőnek, mint ahogy nekem is, fontos része a szexnek, úgy tud igazán kielégülni. Én minden nyalás után úgy fekszem, hogy azt sem tudom hol vagyok, és még utána jön bőven szex. De én is fogtam ki annó bénákat, régen engem sem érdekelt a nyalás, egészen addig, amíg meg nem mutatta a jelenlegi párom, hogy ez ennyire jó is lehet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!