Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csomó pasinál komolyan szó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csomó pasinál komolyan szó szerint kizáró ok a plasztikázott mell?

Figyelt kérdés
Azt még értem, hogy tapintásra a természeteset preferálja, vagy akár még látványra is, ha valóban nagyon mű hatásúra sikerült, de valaki tényleg képes ezért kikosarazni egy olyan csajt, akivel egyébként teljesen jól működik minden?
2019. márc. 30. 09:21
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
82%
Hallod, sokkkal szexibb ám lexarni, és élvezni a szexet, minthogy van egy tökéletes csöcsöd
2019. márc. 30. 09:44
 12/27 A kérdező kommentje:

Eléggé ellentmondasz magadnak, mert mi másért csináltatná meg valaki, ha nem azért, mert neki nem tetszett, és mások véleményétől függetlenül eldöntötte, hogy változtatni szeretne rajta? Vagy az, hogy kicsi, megfelelő indok szerinted a műtétre, de hogy szimplán nem szép, az már nem? :D

Az #5-ös válaszra reagáltam egyébként, ettől még a többi is érdekel.

2019. márc. 30. 09:46
 13/27 StevenUp ***** válasza:
0%

A kicsi sosem gond de mint mondtam az ilyen nőknèl nem a kicsi vagy az elmondásod szerint csúnya mell a baj hanem az imént említett hozzáállás.

Egy kis mell egy esetlegesen csúnya mellel meg tud birkózni egy pasi mert nem ez a fő szempont de amikor valaki makacsul köti az ebet a karohoz egy hülyeség miatt az már frusztrálóbb és kiábrándítóbb egy nőben

2019. márc. 30. 09:50
 14/27 A kérdező kommentje:
Oké, de akkor voltaképpen miért írtad először, hogy neked ez belefér?
2019. márc. 30. 09:53
 15/27 A kérdező kommentje:
Nem kötöttem amúgy semmit, rákérdeztek, hogy csúnya alatt milyet értek, én meg válaszoltam.
2019. márc. 30. 09:54
 16/27 anonim ***** válasza:
100%
Én emiatt nem kosaraznék ki nőt, szimplán nem látom értelmét, szerintem felesleges, de ha ettől ő vonzóbbnak érzi magát, hát tessék, nem zavarna.
2019. márc. 30. 09:58
 17/27 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem az sokkal fontosabb,hogy magabiztos legyen és jól érezze magát a bőrében. Ha te jobban erezned magad mumellekkel akkor csináld. A magabiztosságnal nincs szexibb dolog
2019. márc. 30. 10:05
 18/27 StevenUp ***** válasza:
32%

ma 09:53

Azért mert önmagával a Szilikon mellekkel semmi bajom amíg a jó ízlés határain belül van. Az olyan nőkkel sincs bajom aki megcsináltatta mert persze, más fogdosni érzésre de lehet vele együtt élni.

A gond ott kezdődik amikor már Nagyobb melleket akar már tetovált szemöldököt is akar mert látja hogy ez milyen egyszerű és az jellemhibáit ezekkel óhajtja elfedni ami már taszító

Szóval én továbbra is azt mondom hogy amíg ízléses a mű mell addig mehet de ne külső beavatkozásokkal akarjon szebbnek látszani egy nő

2019. márc. 30. 10:18
 19/27 A kérdező kommentje:
Na de én hol írtam, hogy kellene más is?
2019. márc. 30. 10:28
 20/27 anonim ***** válasza:
0%
Mi az hogy csúnya mell? Hogy néz ki? Megmutatod? lehet nekem tetszik.
2019. márc. 30. 10:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!