Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel magyarázzátok azt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel magyarázzátok azt, hogy számos "komoly kapcsolatos" pár hamar szakít, mások meg, akik cuckold/lazább párkapcsolatban vannak, évekig együtt tudnak lenni, és izzik a szerelem?

Figyelt kérdés

E párok magyarázata szerint szét kell választani a szexet és a szerelmet. Azért, mert másokkal is kívánják a szexet még nem jelenti azt, hogy ne szeretnék egymást. Magát a szerelmet csak egymás iránt érzik, és eszük ágában sem lenne szakítaniuk.

Számos ember szerint ez hülyeség, tény és való azonban, hogy működik a dolog. Tényleg csak egymásba szerelmesek, viszont kefélnek másokkal, és boldogok egymással.

2019. márc. 30. 01:12
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
Nagyon mellé lőttetek amúgy, és az a baj, hogy nem értitek, hogy mi a problémám. Engem nem zavar, ha valaki nyitott kapcsolatban él, sőt, ha nem a leendő gyermekem apjával lennék együtt, akiért 7 év után is bolondulok, akkor még a hármasban is benne lennék. A problémám az, hogy úgy lettek beállítva a komoly kapcsolatok, hogy azok csak rosszak lehetnek, mind csak megalkuvás, megszokás, közben meg igenis vannak normális kapcsolatok, amihez az kell, hogy 2 olyan ember legyen együtt, akik mindenben passzolnak. A legokosabb az lenne, ha elfogadnánk, hogy mindenkinek máshogy jó az életét élni... Semmi értelme egy anonim oldalon bekötött szemmel sötétben lövöldözni, mikor túlnyomórészt nem találnak be a lövések...
2019. jún. 2. 08:44
 32/34 anonim ***** válasza:
51%
Ettől függetlenül továbbra is tartom, hogy az emberek nagy része valamilyen okból megalkuvó életet él. Ezért, vagy azért, de mivel pesten élek és minden nap látom a szembejövő embereket, akikre elég ránézni. És valahol tapasztaltam azt is hogy a legsivárabb emberek a legnagyobb erkölcsdiktátorok. Én elég tisztán fogalmaztam, tessék nem hülyeségeket visszaírni, ha kétszer leírom hogy ne összefüggéstelenül írjanak vissza ha már önjelölt személyes minősítgetésbe kezdtek, az se hat, totál agyi K.O. van.
2019. jún. 2. 11:18
 33/34 anonim ***** válasza:
0%
Rendesen érveljetek a hármas töcsök ellen, mert aki rendesen érvel, annak igaza is lesz. A rendes tudományos érvelés fontos.
2019. jún. 2. 13:36
 34/34 anonim ***** válasza:
Mondjuk ne Pestből indulj ki. Pont a legrosszabb példa. Mármint a jóra. Negatívnak tökéletes.
2019. jún. 3. 06:05
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!