Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mivel magyarázzátok azt, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mivel magyarázzátok azt, hogy számos "komoly kapcsolatos" pár hamar szakít, mások meg, akik cuckold/lazább párkapcsolatban vannak, évekig együtt tudnak lenni, és izzik a szerelem?

Figyelt kérdés

E párok magyarázata szerint szét kell választani a szexet és a szerelmet. Azért, mert másokkal is kívánják a szexet még nem jelenti azt, hogy ne szeretnék egymást. Magát a szerelmet csak egymás iránt érzik, és eszük ágában sem lenne szakítaniuk.

Számos ember szerint ez hülyeség, tény és való azonban, hogy működik a dolog. Tényleg csak egymásba szerelmesek, viszont kefélnek másokkal, és boldogok egymással.

2019. márc. 30. 01:12
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
61%
Tehát aki nem dug mással a párján kívül, annak csak rossz lehet a kapcsolata és a szexuális élete? 😂😂😂😂
2019. máj. 31. 10:34
 22/34 anonim ***** válasza:
56%
21-es kb🤣🤣🤣🤣
2019. máj. 31. 13:21
 23/34 anonim ***** válasza:
46%
A dogmatikus felfogás alatt pont azt értem, amit ti is mutattok :D Fölösleges szándékosan mellébeszélni, meg kiforgatni a szavaimat. Továbbra sincs semmi érv abban amiért ti (tehát ti magatok) ítélitek el azt az életformát, amit nem éltetek át. Onnan lehet egyébként látni, hogy valaki elfogult, hogy frusztráltan ragaszkodik azokhoz, hogy "ennek így kell lennie" "ez így van, pont". Ahogy az utolsók is csak ostobaságokkal tudtak dobálózni, pedig ha saját magukkal teljesen elégedettek, akkor vajon miért csaholnak és harapnak rögtön mint egy rottweiler? Mellesleg az hogy mi maga a szex, azt miért egy gyakorikerdeses megmondóember definiálja, már ez egy bullshit és alapvető képzavarokat vet fel. Nincs olyan hogy a szex miről szól, meg milyen emberekről, és milyen formában, pláne nem a gyakori-gyerek osztja ki hogy kinek lehetséges beszélni róla és kinek nem, mivel ez átfogó fogalom amit ő akkor se tud befolyásolni ha dühében belerokkan. Egy kialakult szexuális kultúra van, és ennek a tradicionális beágyazódásait hozzátok ti is a felszínre. Ami szerintem más, az az hogy a kultúra pont tele van hazugsággal, tagadással és félelemmel, ami jellemzően kognitív agresszivitást vált ki az érintett egyénekből. Egyrészt a vallott ideológiák kényelmi pozíciója miatt passzív-agresszív hárítani kezdenek és küzdenek a kommunikáció realitásai ellen, valamint ahogy leírtam, a fogalmakat is kicsit kevertétek a kérdezővel együtt. De le is írtam, sem intellektuálisan, sem a szexuális minták értelmezése, sem a fogalmakban nem erősek ezen az oldalon, így az érvelésünk is elég színvonaltalan marad kedves utolsó és utolsó előtti, ezért be kell érni ennyivel, amit a kérdezőnek leírtam az ő gondolatai mellé.
2019. máj. 31. 18:31
 24/34 anonim ***** válasza:
53%

# 23/23

Tehát ha én nem akarom egyszerre még két haverral töcskölni az asszonyt, vagy a fotelba se akarom cibálni a lőcsöm szolgaságból kukkold módra csorgó nyállal miközben ketten rakják a mamát, akkor én dogmatikus vállalásos kiégett maradi vagyok. Értem.

2019. máj. 31. 19:21
 25/34 anonim ***** válasza:
36%
Én feladom, gondolhat itt pár beteg állat bármit, nem azzal vannak gondok, aki megtalálja azt az embert, aki mellett teljesen kielégül minden vágya, és nem dug félre mással... Teljesen mindegy milyen hosszan, választékosan próbálnak ledegradálni minket, normálisakat, úgyis csak önmagukat próbálják meggyőzni közben, hogy igenis, ez tök jó, ahogy ők élnek. Mondanám hogy majd a lányának is ezt tanítsa az ilyen, hogy dugjon kedvére akár 4-5 pasival egyszerre, ne vegyék komolyan a kapcsolatokat, se a másik érzéseit, de inkább nem mondom, mert az idióta ne szaporodjon.
2019. máj. 31. 20:29
 26/34 anonim ***** válasza:
36%
Mellékesen nekem totál mindegy, hogy ki milyen beteg életet él, kinek mi a jó, csak akkor az ilyenek ne gondolják feljebbvalónak magukat, ne kezdjék el szídni azt, akinek nem vágya "kapcsolatban" mással dugni, mert ha odáig jut a kapcsolat, hogy másnál keresné a boldogságot, akkor inkább továbblép, és keres olyat, akivel minden vágya teljesül.
2019. máj. 31. 20:33
 27/34 anonim ***** válasza:
46%

"Tehát ha én nem akarom egyszerre még két haverral töcskölni az asszonyt, vagy a fotelba se akarom cibálni a lőcsöm szolgaságból kukkold módra csorgó nyállal miközben ketten rakják a mamát, akkor én dogmatikus vállalásos kiégett maradi vagyok. Értem."

Nem, egyszerűen csak nem tudsz értelmezni dolgokat és mivel fejletlenek az érvelési képességeid is, ezért bullshitelsz és mellébeszélsz. Látom hogy nagyon igyekeztél minél erőltetettebb elborult szöveget írni, de hát sajnos ez válasznak még ugyanolyan sekély mintha a cuckoldba még belekeverted volna a négereket meg az állatokat és a kakiszexet, szóval ha már kényerből hamisan beszélsz akkor a fantáziádban van még fejleszteni való.

2019. jún. 1. 11:34
 28/34 anonim ***** válasza:
73%
#25 Rólad meg az a nagymamám (isten nyugasztalja) jut eszembe, aki kiutálta azt a gyerekét, aki másodszor házasodott. Mindenbe bele akart szólni, és mindenre azt hitte hogy egyedül ő tudja jól. Egy dolgot ért el, semmit nem kötöttek az orrára és nem ismerte a saját gyerekeit. Simán lehet hogy veled is ez történik, vagy fog vagy már rég történt, és soha életedben nem fogod megtudni hogy az egyik gyereked mondjuk fiatalabb 20 évesen lazább életet élt és nem mindig potenciális házastársi kapcsolatot akart kitűzni. De ne aggódj, sose fogják veled megosztani, mert ismernek eléggé hogy elcseszted a velük való bizalmas viszonyt a berögzült kategorikus gondolkodásmód miatt és ha nem tudsz valamit az nem fáj. Saját magam körüli tapasztalatokat tekintve, ez nagyjából 50%-ban létező jelenség, de a tabuk azok nyilván fontosak.
2019. jún. 1. 11:43
 29/34 anonim ***** válasza:
68%

# 25

-Nekem a stílusod inkább azt mutatja hogy te vagy egy kicsit beteg. Hogy ez szexuális frusztráció miatt van-e, vagy más miatt azt persze nem tudom.

-Minden emberben vannak vágyak, ez nem egy fétis, hanem biológiailag működik így minden ember, akiben működnek a hormonok. Ez te rád is igaz (vagy nem? akkor egészségügyi problémáid vannak), még ha tagadod is, más kérdés hogy van önmegtartóztatás is, és nem lépünk félre a másik háta mögött. De ezt úgy beállítani mint betegség enyhén szólva nevetséges és megmosolyogtató.

-Felsőbbrendűként viselkedsz, így kicsit hiteltelen neked erre hivatkozni.

-Senki nem mondta, hogy ne legyenek érzelmek egy kapcsolatban rajtad kívül.

2019. jún. 1. 13:19
 30/34 anonim ***** válasza:
0%
#25-ös, valóban felsőbbrendűként próbálsz viselkedni, ez 1 fajta védekező mechanizmus, vagy kompenzálni próbálsz..... Gyermekkori trauma, de lehet felnőtt kori is (tudnám ehhez kötni ez a beteges sexet is, de így hogy leírtam és közben gondolkodom, inkább gyermekkori. Valószínűleg nem tudsz mély érzelmeket kialakítani emberekkel. Csak látszat,illetve szexuális kapcsolatokat. Hiába szeretnéd a párod, kell, hogy valaki dugja előtted, mert ettől tudod utálni, ami nálad egyfajta szeretet kinyilvánítás) lényeg, hogy szerinted aki másképpen gondolja az a hülye. Valami fajta isten komplexusod van szerintem, amit fokozni szeretnél azzal, hogy tudományosan szeretnél fogalmazni. Csak az a baj, hogy tehetség nélkül akarsz alkotni, így nem tűnik ez többnek, mint tehetetlen okoskodásnak. És tessék még egy kudarc; még itt gyakorin sem tudsz 1 apró sikert sem besöpörni...... Xar az élet mi?!😉😊
2019. jún. 2. 06:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!