Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért hiszik azt sokan, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért hiszik azt sokan, hogy egy molett nő vonzódik a mackós pasikhoz?

Figyelt kérdés
Számomra egyáltalán nem vonzó a férfiban hozzám hasonló testalkat.
2019. márc. 29. 16:44
 1/6 anonim ***** válasza:
62%
Én nem vagyok molett,de tetszenek a mackós pasik.
2019. márc. 29. 16:46
 2/6 anonim ***** válasza:
62%
Én nem gondolom, nagyon sokszor látok pl molett nőket kigyúrt pasikkal.
2019. márc. 29. 16:49
 3/6 anonim ***** válasza:
62%
Az ellentétek vonzzák egymást.
2019. márc. 29. 19:08
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Én mackós vagyok, soha nem vonzottak a molett nők, sőt... Mindig vékony vagy sportos testalkatú barátnőm volt, alkalmi szintén, egyszer akart tőlem egy molett nő alkalmit, de egyszerűen nem tudtam meg kívánni, nekem sajnos abszolút nem tetszik.
2019. márc. 30. 09:36
 5/6 anonim ***** válasza:
Nem tudom, de engem meg vékony lányként a vékony fiúk nem tudnak érdekelni :D Úgy tűnik van abban valami hogy az ellentétek vonzzák egymást
2019. márc. 30. 17:32
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Engem vékonyabb testalkatú férfiként csak a vékony lányok találnak be, viszont nagyon kíváncsi vagyok milyen lehez egy molett nővel lefeküdni.

26F

2019. márc. 31. 07:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!