Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Normális ha ezek után nem...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Normális ha ezek után nem vágyom a szexre?

Figyelt kérdés
Pár hete még nagyon vágytam de már annyi lánynál próbálkoztam és senki nem akar velem semmit így már nem is vagyok a szexre. És már kezdek beletörődni abba hogy ez már örökre így marad és szüzen döglök meg.
2019. márc. 29. 09:25
 1/3 anonim ***** válasza:
91%

Normális, hogy a kudarc egy időre visszaveti a motivációdat, és nem akarod mindig ugyanazt, ugyanannyira. De az nem normális, hogy ekkora hatással van az önértékelésedre. Ha sok lány utasított vissza, akkor valószínűleg a te csajozási próbálkozásaiddal volt probléma. Próbálj meg rájönni, mit rontottál el, vagy ha nem megy, legközelebb őszintén kérdezd meg a lánytól, aki visszautasít. Sokkal boldogabb leszel, ha összeszeded magadat és javítasz rajta, mintha beletörődsz és magányosan sajnálkozol otthon.

Többmillió nő él az országban. Kizárt, hogy mindegyiknél egy életre elvágtad magadat.

2019. márc. 29. 09:36
 2/3 anonim ***** válasza:
68%
Persze hogy az Janci. Pár hét próbálkozás után nem sikerült tömni, már jön is a depresszió.
2019. márc. 29. 10:05
 3/3 anonim ***** válasza:
25%

Tök természetes, viszont ne gondold hogy valami nagy dologról maradsz le.

Engem is lapátoltak rendesen a pitcsák , de volt pár sikerem is ami alatt megismertem a sokak által istenített szexet és jöttem rá arra hogy attól azért bannak jobb dolgok is a környezetemben, és mára oda jutottam hogy inkább a hobbijaimnak élek, és változott a helyzet ugyanis nemegyszer bepróbálkozik pár pitcsa de rendszeresen elhajtom őket mert már inkább másra költöm a pénzem és a drága időmet.

F/42

2019. márc. 29. 10:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!