Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális ha nagyon ki vagyok éhezve? 18l
Figyelt kérdés
Még szűz vagyok de nagyon vágyom már rá, és van egy fiú akivel találkoztam már egyszer, de szívem szerint már ott első találkán lefeküdtem volna vele. Olyannak akarnám odaadni akiben megbízok, de tényleg néha úgyérzem nem bírom már.2019. márc. 28. 16:20
3/12 StevenUp válasza:
Normális... Attól függ hogy milyen volt az a srác... Mert ha valami igénytelen páwa állat akkor előbb az èrtèkrendedet rakd helyre :)
5/12 anonim válasza:
Ma délután fogsz kapni néhány képet meg ajánlat adó választ :D
6/12 anonim válasza:
Nyúlj magadhoz, amíg nem találsz megfelelő embert. :)
8/12 anonim válasza:
Normális, ugyanígy voltam az első dugás előtt. Azóta mégjobban kívánom😂
L
9/12 anonim válasza:
Teljesen normális! Semmi baj nincs veled!
10/12 anonim válasza:
Ismerj meg engem. Bennem is megbízhatsz, és tapasztalatom is van szűz lányokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!