Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen boltot tudtok ajanlani ahol ortopediai kellekeket lehet beszerezni?
Gipszfetisshh lol. Arra áll neki, hogy gipszel valakit? Dehogy beteges. Ma már nincsenek betegségek, csak fetisshhek.
Gugli nem dobott semmit ezekre?
Régi szép időkben amikor egy formás fenék, mell, szexi nő indította be az embert.
Modell gipsz, géz kapható.
A barátod remélem tudja magáról, hogy piszok szerencsés, mert talált egy lányt akivel szeretik egymást és még ebben is partnerre lelt benne. :) Nekem is gipszfétisem van ezért nem tartom beteg dolognak, akinek nincs vagy nem tudja miről szól, az valószínűleg másogy gondolja, de ez titeket ne zavarjon! A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat!
Mankó beszerezhető gyógyászati segédeszköz boltból, talán ugyanitt kapni a levételhez szükséges gipszvágó ollót, erre azonban már kevesebb az esély. Én a Tesco-ból vettem egy sajátmárkás rezgő multivágót, ez tökéletesen megfelel a célra. Nem forog, hanem rezeg, szándékosan lehet sérülést okozni vele, de alapvetően nem vágja el a bőrt és a puha dolgokat, ellenben a szilárdakat, mint a gipsz, gond nélkül viszi, csakúgy mint a korházakban használt berendezés. Sajnos ugyanolyan hangos is.
A gipsz és a járósarok talán a legnehezebb. Nem tudom a korházak honnan szerzik, de meg kell küzdeni a beszerzéssel, legalábbis a lakóhelyemen. Szintén gyógyászati segédeszköz boltokból szerezhetőek be, de még mankóból bőséges a választék, addig gipszpólya sok helyen nincs (furán néztek rám, nem értették mit akarok), ahol pedig van, hulladék a minősége. Járósarokhoz sokat kellett utaznom, de végül azt is tudtam szerezni, bár ha a korházban rákérdezek, talán tudnak konkrét helyet mondani a közelben is. Amiket keresned kell: csőkötszer, alábélelő, gipszpólya. Előbbi egy harisnyaszerű anyag, először ezt helyezik fel a testrészre, a következő réteg az alábélelő, ami egy vattaszerű anyag. A gipsz törne és kényelmetlen lenne, ezzel párnázzák ki, hogy ne okozzon ilyen gondot. Végül pedig a gipszpólya kerül fel, ami gipsszel bevont géz. Ezt jó eséllyel lehet művészboltokban is kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!