Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Milyen boltot tudtok ajanlani...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Milyen boltot tudtok ajanlani ahol ortopediai kellekeket lehet beszerezni?

Figyelt kérdés
Ilyesmit, hogy gipsz, jarosarok, furesz a levetelhez, mankok. A parom gipsz fetises, es neki szeretnek a kedvebe jarni egy kicsit, engednem hogy begipszeljen ...28/N...ez beteges? :D

2019. márc. 28. 10:35
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
55%
Ezek közül csak a mankó kapható,gyógyászati segédeszköz boltban. A gipszet kiöntik, leszedéskor meg speciális ollóval vágják szét.
2019. márc. 28. 10:38
 2/11 anonim ***** válasza:

Gipszfetisshh lol. Arra áll neki, hogy gipszel valakit? Dehogy beteges. Ma már nincsenek betegségek, csak fetisshhek.

Gugli nem dobott semmit ezekre?

2019. márc. 28. 10:41
 3/11 Bence_ ***** válasza:

Régi szép időkben amikor egy formás fenék, mell, szexi nő indította be az embert.

Modell gipsz, géz kapható.

2019. márc. 28. 12:09
 4/11 anonim ***** válasza:

A barátod remélem tudja magáról, hogy piszok szerencsés, mert talált egy lányt akivel szeretik egymást és még ebben is partnerre lelt benne. :) Nekem is gipszfétisem van ezért nem tartom beteg dolognak, akinek nincs vagy nem tudja miről szól, az valószínűleg másogy gondolja, de ez titeket ne zavarjon! A lényeg, hogy jól érezzétek magatokat!

Mankó beszerezhető gyógyászati segédeszköz boltból, talán ugyanitt kapni a levételhez szükséges gipszvágó ollót, erre azonban már kevesebb az esély. Én a Tesco-ból vettem egy sajátmárkás rezgő multivágót, ez tökéletesen megfelel a célra. Nem forog, hanem rezeg, szándékosan lehet sérülést okozni vele, de alapvetően nem vágja el a bőrt és a puha dolgokat, ellenben a szilárdakat, mint a gipsz, gond nélkül viszi, csakúgy mint a korházakban használt berendezés. Sajnos ugyanolyan hangos is.

A gipsz és a járósarok talán a legnehezebb. Nem tudom a korházak honnan szerzik, de meg kell küzdeni a beszerzéssel, legalábbis a lakóhelyemen. Szintén gyógyászati segédeszköz boltokból szerezhetőek be, de még mankóból bőséges a választék, addig gipszpólya sok helyen nincs (furán néztek rám, nem értették mit akarok), ahol pedig van, hulladék a minősége. Járósarokhoz sokat kellett utaznom, de végül azt is tudtam szerezni, bár ha a korházban rákérdezek, talán tudnak konkrét helyet mondani a közelben is. Amiket keresned kell: csőkötszer, alábélelő, gipszpólya. Előbbi egy harisnyaszerű anyag, először ezt helyezik fel a testrészre, a következő réteg az alábélelő, ami egy vattaszerű anyag. A gipsz törne és kényelmetlen lenne, ezzel párnázzák ki, hogy ne okozzon ilyen gondot. Végül pedig a gipszpólya kerül fel, ami gipsszel bevont géz. Ezt jó eséllyel lehet művészboltokban is kapni.

2019. márc. 29. 00:50
 5/11 A kérdező kommentje:
Koszonom a valaszokat :)
2019. márc. 29. 09:20
 6/11 Bence_ ***** válasza:
Amúgy "nálatok" mit jelent a gipsz fétis?
2019. márc. 29. 09:23
 7/11 A kérdező kommentje:
A parom szeret lanyokat/noket kulonbozo ortopediai gipszekben latni, felizgul rajuk...en edig nem engedtem hogy begipszeljen, de meggondoltam magam
2019. márc. 29. 09:40
 8/11 anonim válasza:

[link] - itt van csőkötés, alábélelő és gipsz, futár hozza vagy náluk át lehet venni

[link] - itt van kétféle járósarok is

2019. ápr. 2. 22:17
 9/11 anonim ***** válasza:
Hijj, gipszes Pistike most fenheti a lőcsöt.
2019. ápr. 2. 22:19
 10/11 Bence_ ***** válasza:
Az izgatja, hogy kiszolgáltatott vagy?
2019. ápr. 3. 09:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!