Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egyéjszakás kapcsolataitok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egyéjszakás kapcsolataitok tényleg egyéjszakások voltak reggelig, vagy annyi se?

Figyelt kérdés
Hol és hogy történt? Volt szex után összebújás? Reggel ismétlés, reggeli, majd soha többé nem láttátok egymást? Lakásban vagy szabadban, sátorban vagy vécében? Jöhet minden, írjatok kisregényt!
2019. márc. 28. 09:31
 1/6 anonim ***** válasza:

Az egyéjszakás kalandok bármire is végződnek, éppen azért nevezik egyéjszakásnak mert egy éjszakán át tartott csak, reggel mindenki megy a saját útjára.

Nincs benne annyi érzelem mint amit sokan gondolnak, fizikai szükségszerűség vezérli és semmi több.

Konkrétan mondva, van egy nagy dugás és annyi. Teljesen mindegy hol történt, a szobában az ágyban vagy a szőnyegen, a zuhanyzóban vagy a konyhában. Még ismétlés vagy reggeli összebújás sem feltétlen jellemzi ezt a kapcsolatot. Volt olyan csaj akivel megérte volna beszélgetni, többször is találkozni, mellé bújni, de akkor már nem egyéjszakás. Van aki csak ezt akar, most én is!!

2019. márc. 28. 09:48
 2/6 anonim ***** válasza:
Egyejszakasnak indult aztan .......
2019. márc. 28. 09:50
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Sosem volt igazi egyéjszakás kalandom. Hogy "megszögelt aztán tipli":D Valahogy mindig belekavarodott egy mély szimpátia. Ha egy éjjel is tartott az egész utanna még beszéltünk. Volt összebújás, reggeli ismétlés. Voltak feszített tempójú éjjelek amik hajnalba nyúltak, volt olyan is h egy este eljött megfektetett megpattant. De még ő sem akkor búcsúzott el végleg,igaz ő maga se tudta mit akar... Nem tudom milyen mikor felhozok egy srácot és nem látom, nem hallok róla miután becsukódik az ajtó mögötte. Volt 3 napos kalandom is. Ez mondjuk érzelmileg kicsit extrém. Valószinűleg ilyen hapikat vonzok be. Ez van. :) de nem panaszkodom. Kedves szipmi ferfiak, akikre öröm visszagondolni. A beszélgetésekre,(amik azért voltak rendesen) a nevetésre, a vakító vágyra, és persze a szexre, amibe mindig mindent beleadtak. ;) Én igazából hihetetlennek találom ezeket az élményeket hisz nem egy kósza dugós esték voltak. Inkább olyan ami még jó pár hétig sokszor eszembe jutott.
2019. márc. 28. 13:01
 4/6 A kérdező kommentje:
De így könnyű, hogy látszólag egyedül élsz, meg tudod oldani, hogy csak így fel-le mennek hozzád. :)
2019. márc. 28. 13:48
 5/6 anonim ***** válasza:

Valódi egyéjszakás nekem sem volt, inkább többszöri alkalminak nevezném, amit tényleg csak a kölcsönös külső szimpátia, kémia idézett elő.

Volt akivel ment az összebújás, alvás utána és reggel folytattuk, de volt olyan is, akivel tényleg csak hirtelen 'kivégeztük' egymást, majd máskor ugyanezt elkövettük.

Nem volt olyan hű de sok eddig, visszagondolni jó rájuk.

Egy-két pasi esetében nem bántam volna, ha többször megismételjük.

N

2019. márc. 28. 19:14
 6/6 A kérdező kommentje:
Na, összegezzünk. Ahhoz képest, hogy itt mindenki mekkora szexgép és számos személy, sehol senki egy normális sztorival? :O Nagyon meglepő. Lefeküdtök 10-20 emberrel és abból egy se egyéjszakás, amit leírhatnátok?
2019. márc. 28. 22:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!