Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakás kapcsolataitok tényleg egyéjszakások voltak reggelig, vagy annyi se?
Az egyéjszakás kalandok bármire is végződnek, éppen azért nevezik egyéjszakásnak mert egy éjszakán át tartott csak, reggel mindenki megy a saját útjára.
Nincs benne annyi érzelem mint amit sokan gondolnak, fizikai szükségszerűség vezérli és semmi több.
Konkrétan mondva, van egy nagy dugás és annyi. Teljesen mindegy hol történt, a szobában az ágyban vagy a szőnyegen, a zuhanyzóban vagy a konyhában. Még ismétlés vagy reggeli összebújás sem feltétlen jellemzi ezt a kapcsolatot. Volt olyan csaj akivel megérte volna beszélgetni, többször is találkozni, mellé bújni, de akkor már nem egyéjszakás. Van aki csak ezt akar, most én is!!
Valódi egyéjszakás nekem sem volt, inkább többszöri alkalminak nevezném, amit tényleg csak a kölcsönös külső szimpátia, kémia idézett elő.
Volt akivel ment az összebújás, alvás utána és reggel folytattuk, de volt olyan is, akivel tényleg csak hirtelen 'kivégeztük' egymást, majd máskor ugyanezt elkövettük.
Nem volt olyan hű de sok eddig, visszagondolni jó rájuk.
Egy-két pasi esetében nem bántam volna, ha többször megismételjük.
N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!