Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vékony alkatú fiúnak lehet szép barátnője?
Én sajnos ilyen vagyok, hiába sportolok.
És nekem fontos lenne az hogy szép alakja legyen a barátnőmnek. Átlagos testalkat, és a popója ne legyen lapos, a mell méret az mindegy.
Viszont én nem olyan alkatú vagyok akire csak úgy másznak a lányok. Vékonyabb, magas alkatom van.
Viszont a neten ismertem már megy nagyon szép alakú lányt, de csak szex lett belőle. Azóta megbolondulok a feszes popsiért :P
MEGINT !!! ezt nem hiszem el. könyörgöm fejezzétek már be
" 16 centis farokkal lehet barátnőm vagy egyedül kell meghalnom?"
" csendesebb srác vagyok... lesz valaha barátnőm vagy fogadjam el hogy soha nem lehet?"
" vékonyabb fiú vagyok nincs 40-es karom, van rá esély hogy ennek ellnére szóba áll velem egy nő?"
nektek mi bajotok van komolyan?? ide jártok picsogni vagy reménykedtek, hogy a csajszik megdobálnak privátokkal?
Mi tudsz nyújtani egy szép nőnek?
Miért téged válasszon?
Amúgy ne csüggedj,biztos megfelelően táplálkozol napi 6-7 kajálás plusz turmixok?
Hogyan eddzel,mennyit?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!