Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek? Ha egy férfinak van, nem olyan régóta egy szép barátnöje?
Akkor miért akar egy kevésbé szép nővel találkozni szex miatt akivel olykor összejárt
De nem akart töle többet ennél.
Viszont a csajt felvállalja, mert beleillik az életébe, de mégis ugymond megcsalná?
Miért?
én szerintem biztos jó neki vele....
jol nez ki a nő
tuti jó neki vele
hát szerintem nem ez az oka
bár lehet az, hogy nem akar elköteleződni, viszont 37 évesen, kell neki egy nő aki megfelel a kritériumainak, akit tud mutogatni, megjelenni, elmenni vele programra, és biztos szexet tud nyújtani
viszont mindig azzal jött nekem, h a nőket nem tudja levakarni magáról mindegyik komolyat akar vele, még hozzá is menne valamelyik....ezert nem ertem hogy most ezt a csajt igy hogy vállalhatja be
mert a csajnak mar ismerőse a pasi anyja facebookon, a pasi barátai, szval ez mar több....hogy bemutatja a családnak, barátainak, velem meg....nyilvan én nem férek bele az imidzsébe, de akkor sem ertem h itt ez a nő neki, és velem miért lenne benne, ha még megcsókolni se akart sose, kinyalni se, ergo nem fogadott el teljesen, nekem ez ezt mutatja
viszont ha velem is benne lenne, akkor a nő mellett ,más nőkkel is, kérdés h más nők mennyire lennének benne, velem ugy gondolja h könnyű dolga van, pedig sokszor kiborultm neki, megis benne lenne, hát fura ez, ha nem vonzodik annyira, szépnek se tart, akkor mi a fenéért, amugy nem tudom pontosan h a nője e az a csaj, de a jelek elegge azt mutatjak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!