Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem beszélünk a szexről?
Nyilvan rajottem erre. Szamomra hihetetlen, hogy nem tudod ertelmezni, amit leirtam. Nem vagyok biztos abban, hogy ha leulok melle a kanapera es eloallok azzal, hogy unalmas es monoton a szexualis eletunk es azt szeretnem, hogy nekemessen meg felfaljon a szemeivel akkor 1:nem veszi e ugy hogy vele van gond 2: van e egyaltalan ertelme, nem e nyomja ra megjobban a belyeget az egyuttletekre!?
Ertem, hogy a kommunikacio az alap de ez eleg kenyes tema es nem biztos, hogy csostuk rontanek a hazba, ezert erdekel masok velemenye is.
Azert kossz!:)
Szerintem ha akarsz változtatni rajta, akkor tudsz is. Úgy gondolom, hogy talán nőként könnyebb dolgod van.
Kavart fel az állóvizet. Csak néhány példa:
- legyél előtte meztelen váratlan helyzetekben (pl. konyhában, vagy úgy várd őt haza)
- kezdeményezz te, kapd elő a farkát, és szopogasd
- izgasd a puncidat előtte
- lepd meg zuhanyozáskor, menj be hozzá, és zavarjatok le ott egy menetet
- szex közben irányíts, vess be új pózokat
- ha nem idegenkedsz tőle, engedd a fenekedbe is, hogy berakja
- stb.
Számos ilyen apró dolog van, amivel szerintem elő lehet hozni a régi szikrát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!