Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Utálom a péniszem méretét....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Utálom a péniszem méretét. Szerintetek kicsinek vagy átlagosnak számít a 16 cm hosszú,5 cm vastagságú pénisz?

Figyelt kérdés
Eddig két barátnőm volt. Mindketten nagynak találták. Jelenlegi párom is nagynak találja, de én közel sem vagyok elégedett vele. Magyarországon, hol, mennyiért és mekkorára lehet műtéti úton megnövelni? A vastagságával rendben vagyok, a hossza bánt. Minimum húsz centiset akarok. Valaki innen esett már át műtéten? Ha igen, mesélhetne róla. Szívesen várok minden segítő véleményt. 27 éves vagyok.

2019. márc. 27. 19:06
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:

"Nők véleménye érdekelne."

Nőként írtam,hogy idióta vagy.Azért írtam azt mert számomra te egy idióta vagy.Azt,hogy ki milyen szegénységi bizonyítványt tud felmutatni,azt inkább ne is firtassuk,te szánalom.

2019. márc. 27. 19:35
 12/20 anonim ***** válasza:
Tényleg egy idióta....
2019. márc. 27. 19:53
 13/20 anonim ***** válasza:
Szomorú, hogy 27 évesen ilyennel foglalkozol, de szerintem csak egy troll 11-2 éves vagy.
2019. márc. 27. 20:07
 14/20 anonim ***** válasza:
0%

Nekem egy barátnőm se volt, pedig nekem is majdnem ekkora.

Szóval meg tudlak érteni. Ahhoz hogy legalább 5 csajjal szexelj, min kell egy 17-18 cm. De hát az élet csupa szenvedés....én már a 15 centimnek maximum járó egy csajjal is boldog lennék...

2019. márc. 27. 20:29
 15/20 anonim ***** válasza:
idióta:D
2019. márc. 27. 20:31
 16/20 anonim ***** válasza:

Nos ha azt írják, hogy kicsi, akkor mit csinálsz? Vagy ha idejosz sajnáltatni magad, attol jobb lesz?

Még ha ideiglenesen talán tényleg jobb lesz a lelkednek, a valoságban a noknél nem fog semmi változni. Inkább találd meg az inbizalmad, légy kiegyensulyozott és légy legalább egy valamiben jo. Azzal tobbre mész.

2019. márc. 27. 20:56
 17/20 anonim ***** válasza:
Lovakhoz kevés lesz tesa. Emberekhez meg nagy. Napidörrentő te vagy?
2019. márc. 27. 21:58
 18/20 anonim ***** válasza:

Nő vagyok. Te meg idióta.

Nem létezik titkos csodamódszer, amivel hosszútávon biztonságosan növelheted a méretét. Ha lenne, a magadfajtáknak elöl lyukat kellene vágni a nadrágjukra. Ha jobb akarsz lenni, inkább az eszedre költs.

2019. márc. 27. 22:49
 19/20 anonim ***** válasza:
Nem kell műtét,próbáld meg a jelq-t.Kihozod belőle a maximumot.Megműteni nem szabad.
2019. márc. 27. 23:05
 20/20 anonim válasza:
Ne akarj 20 centiset nekem 22 centi és 4,5 cm vastag és nem egy elutasítást kaptam már
2021. máj. 15. 10:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!