Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Utálom a péniszem méretét. Szerintetek kicsinek vagy átlagosnak számít a 16 cm hosszú,5 cm vastagságú pénisz?
"Nők véleménye érdekelne."
Nőként írtam,hogy idióta vagy.Azért írtam azt mert számomra te egy idióta vagy.Azt,hogy ki milyen szegénységi bizonyítványt tud felmutatni,azt inkább ne is firtassuk,te szánalom.
Nekem egy barátnőm se volt, pedig nekem is majdnem ekkora.
Szóval meg tudlak érteni. Ahhoz hogy legalább 5 csajjal szexelj, min kell egy 17-18 cm. De hát az élet csupa szenvedés....én már a 15 centimnek maximum járó egy csajjal is boldog lennék...
Nos ha azt írják, hogy kicsi, akkor mit csinálsz? Vagy ha idejosz sajnáltatni magad, attol jobb lesz?
Még ha ideiglenesen talán tényleg jobb lesz a lelkednek, a valoságban a noknél nem fog semmi változni. Inkább találd meg az inbizalmad, légy kiegyensulyozott és légy legalább egy valamiben jo. Azzal tobbre mész.
Nő vagyok. Te meg idióta.
Nem létezik titkos csodamódszer, amivel hosszútávon biztonságosan növelheted a méretét. Ha lenne, a magadfajtáknak elöl lyukat kellene vágni a nadrágjukra. Ha jobb akarsz lenni, inkább az eszedre költs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!