Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy nagy méretű pénisz és a hosszú körmök mennyire lehet hátrányos páros?
Mutass képet, de számomra általában kifejezetten szexi a hosszú köröm...
Mondjuk nekem átlagos méretem van.
21/f
Mutathatsz egy képet.
De amúgy szerintem ha elég ügyes vagy nem igazán számít. Tudod úgy tartani a kezed, hogy a körmeid ne érjenek hozzá. Eleinte csináld óvatosan és nagyon figyelj oda, amíg bele nem rázódsz. :)
Egyáltalán nem kell belemélyesztened a körmödet a faxba. Ugyan úgy fogod meg, ahogy egy fél literes üveget megfogsz és ugyan úgy kicsi hozzá a kezed/de nem éri a körmöd. Ha meg nem elég nagy az arcod, hogy "furujázz" , akkor még mindig lehet "fuvolázni" vagy nyalogatni.
Nem úszod meg. ;p
32/f
Mutatsz képet?
Viszonozhatnád..... Ez az elvárás dolog nem szimpatikus. Inkább a "Szeretném ha ezt csinálnád" lenne helyén való. Elvégre nem azért nyalunk hogy kapjunk cserébe valamit hanem mert az egy nagyon jó dolog. :)
35F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!