Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Perverz barom fiúk a ask fm-en hogy hogy nem zaklatnak ismerkedjünk küldjél magadról fotót hasonló lúzer csajozós szövegekkel? 19 l
A perverz férfiak minden oldalon megtalálnak facebook az összes társkereső oldalra ha nőként regisztrálsz fel 3 perc után kapsz 248 üzenetet ,nem kivétel ez a gyik oldal sem ha nőként kérdezek valamit a szexualitásról egyből kapok 3-4 prívátot a perverz egyedülálló férfiaktól akik ismerkedni akarnak és tanítani szeretnének engem.
A ask fm közösségi oldalon hogy hogy nem találtak még be a perverzek engem?
Pedig nagyon sok követőm van de a szia ismi üzenetet is max 1 évben egyszer kapok?
Talán azért mert azon a oldalon csak fiatal fiúk vannak és nagyon kevés a idősebb pasi?
Azért mert elkezdtesz egy beszélgetést egy pasival.
Szia lenne kedved beszélgetni?
Szia Talán
Mi a hobbit?
Hát ping pong meg tollas labda.
Értem. Küldesz magadról fotót?Olyant ahol látszodik a melled?
Így már világos. Csúnya, perverzek!
Szerintem a pingpongról jutott eszükbe a melled, mert a pingponglabda is kerek. Vagy esetleg a pingpongütőből is kettő kell a játékhoz, és a mellből is kettő van. Tuti erről ugrott be nekik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!