Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre több büdös punci?
Nem is kimondottan büdös, de nem az a kellemes punciillat... Nem, nem arról van szó hogy nem fürödjek. Még csak nem is dagadtak. De nem értem én ezt...
Kérem senki ne keverje bele a kérdésbe a nemiszőrzetet, mert ennek semmi köze hozzá!
Kort, nemet és szexuális tapasztalatot is kérek, ha lehet.
Poénosan:
Mostanában túl kevés puncit szagolsz és pont olyanok jönnek szembe, akiknek az illata neked nem kellemes.
Vagy az is lehet, hogy Neked lett valami olyan betegséged, amitől másképp érzed a punciszagokat.
Azt pedig tegyük hozzá, hogy ugyanannak a nőnek is sok mindentől függ, hogy éppen milyen illatot áraszt a puncija. pl. táplálkozás
7:03-as!
Az egyetlen, aki itt általánosít, az legfeljebb Te vagy. Van némi tapasztalatod az itteni GYK emberekről, és az ő mintájukat rám is általánosítottad. Én nem szoktam megalapozatlanul beszélni. Ha mégis, akkor hozzáteszem,hogy: "szerintem". (Bár szubjektív dolgoknál nem szükséges külön kihangsúlyozni, hogy egyéni véleményt mondok)
A fertőzés dolog sajna nem nyert. Mert volt olyan lány, akit elküldtem orvoshoz, és semmit nem találtak (neki csak enyhén volt olyan, és én már sejtem miért. Nektek nem akarom elmondani, kíváncsi vagyok hányan gondolják úgy mint én, tőlem függetlenül).
Egyébként egyertértek: A jó puncinak nincs szaga. Illata van, de csak közelről. Illetve ha a hüvely flórája "kiül" a vulva külső részére, annak van egy kis savanykás illata/íze. Az abszolút rendben van, szívesen ízlelem... Nem vagyok finnyás, nem vagyok ratyi. Normális férfinak tartom magam.
A kérdésemet most írtam ki, de ez nem azt jelenti hogy mostanában lett volna ilyen gondom vagy tapasztalatom.
18:44-es: Valószínűleg azért, mert a kellemetlen bukéjú punci is több.
Nem lehet, hogy azért, mert manapság túltolják a lányok az intim lemosakodókat? És ettől felborul a hüvely természetes ph-ja...
2. lehetőség: stresszes,felgyorsult élet, cigi, sok ülőmunka, bármilyen életmódbeli káros szokás, az szintén megérződik oda lent is...
3. lehetőség: túl szoros, bugyi, nadrág...
Bingo, kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!