Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért van egyre több büdös punci?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van egyre több büdös punci?

Figyelt kérdés

Nem is kimondottan büdös, de nem az a kellemes punciillat... Nem, nem arról van szó hogy nem fürödjek. Még csak nem is dagadtak. De nem értem én ezt...

Kérem senki ne keverje bele a kérdésbe a nemiszőrzetet, mert ennek semmi köze hozzá!

Kort, nemet és szexuális tapasztalatot is kérek, ha lehet.

2019. márc. 27. 01:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
73%
Miért van egyre több büdös pénisz?
2019. márc. 27. 01:46
 2/16 Meowka ***** válasza:
98%
Eeeh ez szerintem ember és életmód függő. Lány vagyok, szóval nem tudok sok tapasztalaból beszélni, (És nem értem hogy a kövéreknek miért lenne büdösebb szerinted), de most komolyan, ha nem tetszik, keress más lányt és kész. Embere válogatja azt is, hogy kinek milyen illat kellemes. Az én párom mondjuk imádja az illatom, de lehet számodra meg ez lenne a "büdös". Tehát ez eléggé relatív fogalom, és valószínűleg választ se fogsz kapni a kérdésedre.
2019. márc. 27. 01:59
 3/16 A kérdező kommentje:

1-es válaszoló, nem a kérdésre felelsz... Mellesleg farkakkal nem találkoztam (hetero vagyok), de az enyém nem büdös. Ha megizzadok, akkor talán. Viszont ugy meg nem hagyom h orálozzanak rajtam. Megmosakszom előbb. De van olyan h a csaj hiába mossa meg előtte, valahogy kellemetlen marad a punija. :-(

Kettes: A kövérek izzadósabbak, több a pálló bőrredő, és általánosan igénytelenebbek + eleve egészségtelenek (elhízás=népbetegség)

2019. márc. 27. 02:08
 4/16 anonim ***** válasza:
79%
Az ilyennek nem kell magyarázni. Ennyi az egész: hülyegyerek.
2019. márc. 27. 02:56
 5/16 anonim ***** válasza:
85%
Akkor keres nem büdös puncit.. és sztem nem volt molett nővel dolgod. Igényesen el vagyunk hidd el mint némelyik vékonyabb női társunk. Nekem sem büdös. Úristen. Hogyan lehet ilyet feltételezni. Attól mert vmi molett nem feltétlen büdös.. lehet 10/2az de a többségünk nem.
2019. márc. 27. 06:11
 6/16 anonim ***** válasza:
22%
Nem szeretek a ràntott halat?
2019. márc. 27. 06:21
 7/16 anonim ***** válasza:
28%

Tipikosan az a kérdés, ami egy esetből általánosít. Találkozott eggyel, megkérdezi, miért van egyre több. Helyesen: miért van eggyel több.

Valószínű, hogy fertőzése van, ki kell kezelni. Az egészséges, tiszta punci szagtalan.

2019. márc. 27. 07:03
 8/16 A kérdező kommentje:

6:11-es, nem állítottam h a moletteknek büdibb a puncijuk(specially)! Annyira nem állítottam, hogy ezt írtam a kérdés kifejtésekor: "Még csak nem is dagadtak"

Csak hát jobban izzadnak, ezért emeltem ki őket. Szóval hogy nem az izzadtságszagra gondolok. Érted már?

De attól még fenntartom: A kövérség már eleve igénytelenség. Az elhízott ember (nem a kerekded, hanem elhízott!) igénytelen a megjelenésére, nem tesz semmit azért, hogy normális mennyiségű zsír legyen a részén (a rengeteg helyett).

Ez pedig nem ízlés kérdése. Egészségügyi alappillér

2019. márc. 27. 07:59
 9/16 anonim ***** válasza:
100%

Nagyon drága lett a szappan.

Komolyan, én egyetlen büdös 3,14nával sem találkoztam. De ha lett volna ilyen, visítva hagyom ott a csajt. Szex előtt tisztálkodni illik.

2019. márc. 27. 11:45
 10/16 anonim ***** válasza:
100%

#7-es

Most nem azért, de minden puncinak van vmi "illata", "íze" , főleg izgalmi állalotban, az egészségesnek is, amit egyébként imádnak a pasik. :)

2019. márc. 27. 12:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!