Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van egyre több büdös punci?
Nem is kimondottan büdös, de nem az a kellemes punciillat... Nem, nem arról van szó hogy nem fürödjek. Még csak nem is dagadtak. De nem értem én ezt...
Kérem senki ne keverje bele a kérdésbe a nemiszőrzetet, mert ennek semmi köze hozzá!
Kort, nemet és szexuális tapasztalatot is kérek, ha lehet.
1-es válaszoló, nem a kérdésre felelsz... Mellesleg farkakkal nem találkoztam (hetero vagyok), de az enyém nem büdös. Ha megizzadok, akkor talán. Viszont ugy meg nem hagyom h orálozzanak rajtam. Megmosakszom előbb. De van olyan h a csaj hiába mossa meg előtte, valahogy kellemetlen marad a punija. :-(
Kettes: A kövérek izzadósabbak, több a pálló bőrredő, és általánosan igénytelenebbek + eleve egészségtelenek (elhízás=népbetegség)
Tipikosan az a kérdés, ami egy esetből általánosít. Találkozott eggyel, megkérdezi, miért van egyre több. Helyesen: miért van eggyel több.
Valószínű, hogy fertőzése van, ki kell kezelni. Az egészséges, tiszta punci szagtalan.
6:11-es, nem állítottam h a moletteknek büdibb a puncijuk(specially)! Annyira nem állítottam, hogy ezt írtam a kérdés kifejtésekor: "Még csak nem is dagadtak"
Csak hát jobban izzadnak, ezért emeltem ki őket. Szóval hogy nem az izzadtságszagra gondolok. Érted már?
De attól még fenntartom: A kövérség már eleve igénytelenség. Az elhízott ember (nem a kerekded, hanem elhízott!) igénytelen a megjelenésére, nem tesz semmit azért, hogy normális mennyiségű zsír legyen a részén (a rengeteg helyett).
Ez pedig nem ízlés kérdése. Egészségügyi alappillér
Nagyon drága lett a szappan.
Komolyan, én egyetlen büdös 3,14nával sem találkoztam. De ha lett volna ilyen, visítva hagyom ott a csajt. Szex előtt tisztálkodni illik.
#7-es
Most nem azért, de minden puncinak van vmi "illata", "íze" , főleg izgalmi állalotban, az egészségesnek is, amit egyébként imádnak a pasik. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!