Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan beszéljem le a páromat...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan beszéljem le a páromat a mellplasztikról?

Figyelt kérdés

Szüles után van viszont nem szoptatott mert egyáltalán nem indult meg a teje

Imádom a melleit 75/C sek neki

Problémái:az egyik kisebb mint a masik állitasa szerint majd 1mérettel,kissé megereszedettek,nagy a bimbóudvara

Ez mind nem igaz!

A bimbiudvara tenyleg nagy de én igy szeretem

Nem lógósak csak termeszetes a hatása a mérete miatt

Az igaz hogy az egyik kisebb de nem vészes

Már időpontot is kert konzultációra

Hogyan beszéljem le róla? Bármit mondok nem hallgat rám

Ráadásul neki nagy implit raknának be plusz mellfelvarrása is lenne tele heggel a szép cicije

Lányok miert jó ez ??

2019. márc. 26. 16:27
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Nálunk így kezdődött. Nem volt fontos a véleményem, mert nem nekem akart tetszeni. Aztán később meg is csalt többször is, és szétmentünk. Azon nem tudom elgondolkodnak-e, hogy ha az új taszító lesz, akkor mit fognak tenni...

Arra odafigyelnék a helyedben, hogy gyakorlatilag nem vesz téged figyelembe. Az érvei elárulják a motivumait.

2019. márc. 27. 07:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!