Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szexelnétek más előtt? Esetleg volt már erre alkalom?
Figyelt kérdés
2019. márc. 25. 17:26
1/12 anonim válasza:
Egy férj előtt a feleségét izgalmas lenne, nem volt hozzá eddig szerencsém.37 F
2/12 anonim válasza:
Igen szexelnék, de még nem volt erre alkalom.
L
3/12 anonim válasza:
Mi egyszer szexeltünk az erdőben ahol elmentek a turisták mellettünk:D ugyhogy igen
24 l
5/12 anonim válasza:
Volt rá példa és lesz ezután is
6/12 anonim válasza:
Nem kozvetlenul elotte, de volt olyan hogy bnomnel aludtam ahol kozos szobaja van a hugaval
Bnom 20 huga 16
Este volt sotet azt hittuk mar alszik igy csinaltuk de reggel mondta hogy mindent hallott😅
7/12 anonim válasza:
Dugtam már lányt a húga elött.
9/12 anonim válasza:
Volt persze, nem is egy. :)
Akaratlagosan is, és véletlenül is. :)
10/12 anonim válasza:
Volt egy nő, akivel néha szexeltünk és egyik alkalommal észrevettem, hogy a szekrényből néz valaki. A férje volt, úgy volt kialakítva a szekrény, hogy tudjon onnan lesni. Minden alkalommal ott volt, csak nem láttam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!