Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, hogyan álltok az anális szexhez?
Próbáltátok már-e? Milyen volt? Bejött-e vagy soha többé?
Mi volt a baj, ha nem jött be? A pasi volt türelmetlen és gyakorlatlan?
Igen próbáltam, és nekem bejött. De ez attól is függ hogy milyen a pasi, ha nem türelmes és figyelmes akkor már rossz.
20l
Hááát pasiként mondom, szinte minden lányt rá lehet vezetni. Vagyis nem megbeszélni kell, mert ugy sokan azt mondják alapból, hogy áááá én azt soha.
De amikor nem orgazmuscentrikusan, hanem finoman egymással játszva-felfedezve élvezkedés van (nagy különbség), na akkor egy jó hosszú nyalás-ujjazás közben a popsi környékét is el elnyalgatja az amber atomfinoman, elkezdik a lányok élvezni azt is. És ilyenkorra úgy atom módon el vannak ázva, és ott is jó nedves. Na ilyenkor kell egy ujjat atomfinoman szinte csak egy-két mm-re bedugni és szinte mozdulatlanul ott tartani, miközben a csiklót nyalom. Észre sem veszi, hogy ahogy neki jó, úgy tolja rá magát lassan az ujjamra a popsijában. Kicsit meg kell masszirozmi felfelé a punci felé, (nem beljebb). Na ezt eddig minden lány élvezte.
Vagyis igy fog rájönni, hogy jéééé, milyen jó ez is.
És egyszer csak amikor rámül és lovagol, na akkor be fogja próbálni a popsijába is, magától, mert kiváncsi.
Hát ennyit az análról.
Vagyis nem megbeszélni, hanem finoman játszani, próbálkozni. Csak igy lehet cálravezető.
"Vagyis nem megbeszélni, hanem finoman játszani, próbálkozni."
Ugye tudod, hogy a nők nagy része nem díjazza az ilyen szintű próbálkozásokat?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!