Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nálatok mennyire megszokott családon belül a meztelenkedés?
Figyelt kérdés
Olyan családokra gondolok ahol már a gyerekek is felnőttek szinte vagy teljesen.2019. márc. 25. 08:00
1/11 anonim válasza:
Szerencsére nálunk egyáltalán nem szokás. F
3/11 anonim válasza:
Megszokott. Nem most felnőttként kezdődött nyilván.
4/11 anonim válasza:
nem gond ha meztelenül látjuk egymást
5/11 anonim válasza:
Sajnos nálunk nem ez a helyzet.
Én járok nudizni, imádom ezt az életet, de itthon nem szeretik.
Pedig szerintem ez nagyon jó, a gyerekeknek is több lesz az önbizalma felnőtt korában.
6/11 anonim válasza:
Megszokott. Pároméknál sose volt gond. Én is megszoktam.
7/11 anonim válasza:
Nálunk megszokott nincs vele gonnd
8/11 anonim válasza:
Nalunk is megszokott. Siman van, hogy meztelenul jarkalok otthon. Szerintem semmi gaz nincs abban ha latod a szuk csaladodat meztelenul. 18l
9/11 anonim válasza:
Ha ilyen lenne nálunk, beakasztanék az unokanővéremnek.... az a baj baromi fullos buksza, nincs elszálva..... 1x mondjuk smároltunk, de utána kivertem a fürdőjében, szagolgattam közbe a szennyesben lévő tangát...
10/11 anonim válasza:
Mivel nudista családba születem igy ez számomra teljesen természetes : ) És igen az már kiskorom óta így van
21/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!