Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan vegyem ra a baratnom?
Szeretnem ha kicsit extremebb dolgokat csinalnank pl- meztelenkedes a szabadba stb es en csinalnek rola fotokat. Aztan ha ugy van akkor egy ilyen pl instagram oldalt is csinalnek ahova felraknam a kepeit. Nem csak teljesen meztelenre kell gondolni hanem fehernemus erotikus kepekre is.
Nem hoztam meg fel az otletet neki de kivancsi vagyok van e valakinek ebbe tapasztalata.
Termeszetesen az arca nem latszodna egyiken sem tehat teljes anonym lenne.
Koszonom
Miért nem magadról csinálsz? Attól még hogy nincs rajta az arca nem biztos hogy anonim... Kapásból őt olyan lányt tudok mondani az ismerősi körömböl akiket arc nélkül is bárhol fel tudnék ismerni.
Az ő testét akarod kirakatba tenni amihez nincs jogod és remélem hogy sosem fogja engedni neked mert ilyen buta pöts vagy
Nyilvanvalo, hogy miert ot akarom.
2 szerintem az is evidens, hogy ha az arcat kitakarom akkor az egyeb ismerteto jeleket is kitakarnam.
De latom akkor magat a kerdesre nem nagyon tudsz ertelmes valaszt adni, am a bolcsesseged megosztod!
Koszi szepen!:)
Mennyi idősek vagytok ?
Én a barátnőmmel kijárok a szabadba, erdőre , mezőre, folyópartra meztelenkedni. Rengeteg fotónk van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!