Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Van itt olyan, kb.16-25...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van itt olyan, kb.16-25 közötti lány, aki az idősebb,40 körüli vagy több pasikhoz vonzódik? Ti hogy magyarázzátok magatoknak, miért hozzájuk vonzódtok?

Figyelt kérdés

2019. márc. 24. 20:34
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
24%

Mégis ha ilyen sok fiatal lány keres idősebb férfit hol is lehet megismerkedni ?

f

2019. ápr. 16. 12:44
 12/17 anonim ***** válasza:
84%
Van. Jelenleg is van alkalmi kapcsolatom 40+ férfival. Sokkal izgatóbb a látványa is, érett, férfias. A viselkedése és a teljesítménye is sokkal kielégítőbb. 21N
2019. ápr. 16. 13:07
 13/17 anonim ***** válasza:
65%

Érdekes, de jó olvasni a válaszokat!

Én 44 éves Budapesti férfi vagyok és én is próbáltam "egy két" fiatal nővel ismerkedni, de a válaszuk az volt, hogy nem szeretnék "apám korúval kezdeni"!

2019. ápr. 27. 10:13
 14/17 anonim ***** válasza:
0%
A fiatal csajok...jah meseljetek meg jó hogy nem a nagypapakkal mennek el. Kamu az egesz
2019. júl. 22. 05:59
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Engem általában a saját korosztályom vonz, de mostanában 2 olyan 40 plusszos pasit is elém sodort az élet akikhez igencsak vonzódtam. Nem tudom megmagyarázni az okát, de vannak vonzó tulajdonságaik:

○ törődnek velem

○ férfiasak, határozottak

○ nem tudom miért de ez is vonzó, hogy kva jól vezetnek... ez engem beindit mikor egy pasi tud vezetni:D

○ tapasztaltak, tehát valszeg jobbak az ágyban. Eddig csak rossz tapasztalatok voltak, ezért le se feküdtem senkivel, rámférfne egy "jó szerető" már...

○ ha nem ráncosak es nem őszülnek akkor teljesen rendben van, hiszen meg fiatalosak, néhányuk úgy nez ki mint egy 30 alatti.

Szóval nagyjából emiatt tetszettek meg az említett pasik, annak ellenére hogy ez csak plátói, és komolyabban nem terveznék velük.

19L

2019. szept. 29. 11:42
 16/17 anonim ***** válasza:
100%
Bár már nem ilyenkorú vagyok, de fiatalabb korban, most is csak az idősebb férfiak vonzottak. Tapasztalatukból adódóan másként bántak velem, mint a fiatalok. A fiatalokkal való ismerkedést szerencsétlenkedésnek éreztem mindig. Én egy idősebb férfi mellett vagyok "otthon".
2019. szept. 29. 16:13
 17/17 anonim ***** válasza:
81%
4 éve élek kapcsolatban egy nálam 24 évvel idősebb csávóval. Rohadt jól néz ki és okos is, bár nyilván vannak hibái. Nem élünk mondjuk ilyen rágógumi kapcsolatban, mindketten viszonylag független, "loner" személyiségek vagyunk. 21/L
2020. szept. 24. 21:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!