Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, ha egy pasi nagyon tetszik nektek, de csak szexet akar, így is belementek?
Igen bele mennék. Mert ha megismerem a pasit, és nagyjából tudok róla mindent(pozitív negatív dolgokat, főleg ha több a negatív dolog) akk úgy már nem tudok érezni iránta többet, és amúgy is ha már úgy állok hozzá h ez csak szex akkor külön tudom választani a szexet az érzelmektől.
L
# 12
Én sem vagyok fából. A páralkalmas kapcsolatokban amiket leírtam mind megvolt. Ami hosszabbra nyúlt ott jöttek az érzelmek. Az első fél év után szakított velem. A második ilyen évekig tartott. :D
Mint írtam (olvass vissza!!!) fontos a korrektség. Egyik csajt se hitegettem mindegyik tudta h nem randizni fogunk csak nagyon vonzódom hozzájuk.
Azt hogy egy csajt nagyon akarsz elég hamar eldöntöd. De azt hogy kapcsolatot is akarsz-e vele azt talán csak hetek vagy hónapok alatt.
Ha a korrekt tájékoztatás része kimarad és a másikat tévedésbe ejtjük vagy benne hagyjuk az minden csak nem tisztességes!
Nem bonyolult.
Az ötös válaszoló széppé megfogalmazta a szexuális, testi vágyak kielégítésére alkalmas kapcsolatot, avagy hogy az egyik személy ürít a másikba, mert az esik jól, vagyis egy állatias, érzéketlen cselekvés.
Persze ha neki egy szex egy "több mint ismerős személlyel" már imádatot vált ki, akkor elég könnyű lenyűgözni. Olyan erős szubmisszivitást érzek a srác felől, aki istennek tekinti a nőket mert azok szexelnek vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!