Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Egy 2 hónapos kapcsolatban mi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy 2 hónapos kapcsolatban mi korai és mi nem az?

Figyelt kérdés
Tudom, személyektől függ, de én az egyéni véleményekre vagyok kíváncsi.

2019. márc. 24. 11:48
 1/8 anonim ***** válasza:
72%

Gyereket tervezni korai.

Egymás teste megismerése ,petting nem korai.

N

2019. márc. 24. 11:52
 2/8 anonim ***** válasza:
83%
A korai magömlés korai, de az évekkel később is az.
2019. márc. 24. 11:58
 3/8 anonim ***** válasza:
76%

Szex nem korai persze védekezéssel..

Gyerek tervezés nagyon korai..

2019. márc. 24. 11:59
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, hány évesek vagytok. Ha 15, akkor a petting is kicsit korai. Ha 30, akkor ideje beavatni a másikat a fétiseidbe és hatalmasakat dugni.
2019. márc. 24. 12:01
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy fontos infó kimaradt: hány évesek vagytok?
2019. márc. 24. 12:06
 6/8 anonim ***** válasza:
49%
Gyémanttal díszített jegygyűrűt venni
2019. márc. 24. 13:43
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mi korai és mi nem, azt nem az együtt megélt idő dönti el, hanem a kialakult érzelmek mélysége. Létezik szerelem, ami azon nyomban ágyba dönt, és van, (mint ez is) ami hónapok múltán is csak kérdéseket, kétségeket támaszt.
2019. márc. 25. 14:51
 8/8 anonim ***** válasza:
És milyen igaza van a hetesnek. Párommal 1 hét után lefeküdtünk, izzott a levegő az első pillanattól, eszembe sem jutott, hogy várnom kellene, megőrültünk egymásért már akkor. Ennek 7 éve, azóta is boldogok vagyunk, és isteni a szex. Exekkel viszont mindig kétségeim voltak, jajj, vajon mi lesz, ha lefekszem vele, mit fog gondolni, meddig várjak, elég időt vártam-e, stb...
2019. márc. 26. 00:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!