Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi privátot kapnak férfiak az oldalon nőktől?
Azt áruljátok el, hogy itt miből állapítjátok meg ki milyen nemű?
Szerintem ennek az üzenetküldő felülete pocsék egy jó kommunikációhoz.
Eddig hármat kaptam 5-6 hét alatt. Mármint hárommal kezdtem beszélgetni. Egyiket, az elsőt tényleg érdekeltem, kb. miatta vagyok itt, mert annyira megtetszett, ahogy "letámadt", és rögtön az elején, hogy azt hittem, könnyű itt csajozni. Aztán 4 levél után nem válaszolt többet, pedig pont felvetette, hogy képküldés előtt ismerkedjünk, beszélgessünk. Erre nem válaszol többet. Normális? Aztán rámír egy másik, vele gyereknevelésről beszéltünk, de abban semmi szexi nem volt. Majd egy harmadik, aki úgy félig akart csak ismerkedni, de aztán kilőtt egy évre, hogy majd akkor írjak neki megint.
Szóval nem túl sokat kaptam, ja, egyszer ráírtam úgy valakire, vagy kétszer, hogy válaszolt is, de amúgy javarészt semmi nincsen.
28F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!