Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi privátot kapnak nők az oldalon? Olyan sokat, hogy jobb meg sem szólalniuk?
Figyelt kérdés
Írjátok meg, nők, hogy mennyit. És azt is, hogy nem kértek többet, és az előzőeket sem kértétek! :D
28F
2019. márc. 23. 16:20
1/18 anonim válasza:
Ha válaszolok egy kérdésre, általában minimum 5 privátot kapok, legtöbbször inkább 8-10-et.
20/N
2/18 anonim válasza:
Kissé provokatív a kérdés...senkink nem kötelező itt lenni és hercegnőt játszani, mert nem megy az életben. F, 34
3/18 anonim válasza:
Én kaptam már privátot férfiként is úgy, hogy nem feltétlen jött le férfi vagy nő írta a választ. 29/F
4/18 anonim válasza:
Hiba van privát ha nem válaszolsz vissza !! Ugye ? Van elég belöle bőven !
5/18 anonim válasza:
Válaszolok normálisan, és én egy privátot se kapok.. Hogy is van ez? :DD
6/18 anonim válasza:
Van mikor nincs van mikor 2-3
Van mikor 10-15
De a fele nem méltó arra hogy vissza írjak akár egy "sziát" is
7/18 anonim válasza:
Nem kapok annyit, hogy meg se szólaljak. Napi 2, max 3, ha átlagolom.
De a legtöbbször ignorálom az emberkét, ha normális akkor nehány levél váltás után eldől mi lesz a sorsa. :D
8/18 anonim válasza:
Érdekes férfiként még sosem kaptam kiéhezett nőktől levelet egyetlenegyet sem.Pedig annyi ráutaló dolgot írtam dolgokra..
10/18 anonim válasza:
Mostanában sportot űzök a minél provokatívabb válaszokból, hogy mivel tudok a legtöbb privit "kiharcolni". Eddig a rózsaszín üvegdildós válaszom nyert, arra 15 levél jött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!