Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mennyi privátot kapnak nők az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mennyi privátot kapnak nők az oldalon? Olyan sokat, hogy jobb meg sem szólalniuk?

Figyelt kérdés

Írjátok meg, nők, hogy mennyit. És azt is, hogy nem kértek többet, és az előzőeket sem kértétek! :D

28F

2019. márc. 23. 16:20
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
#8: érdekes, én kaptam, egyenesen egy elég kirívót. És annyira meglepődtem, hogy sajnos visszakérdeztem, hogy ez nem kamu, és lehet, hogy beijesztettem, bár azt is elmondta, hogy hova valósi. 2-3 levél után nem válaszolt többet. Ez az igazán bosszantó, pedig semmi olyat nem mondtam, még benne is lettem volna abban, amit kért.
2019. márc. 23. 17:56
 12/18 anonim ***** válasza:

Huu én rengeteget kapok:D

24éves lány vagyok

Sok kérdést szoktam feltenni de egy nap írnak 30an abbol 10en a fas.zukat küldik el.10en ismerkedni akarnak es marad 5ronda fiú es a maradek 5fiuvol jelenleg 3al beszelgetek mert helyesek,szimpik :) az egyikkel tervezzük a talit is ha minden jól megy:D képcsere minden megvolt egy vonalon mozgunk nagyon

2019. márc. 23. 18:07
 13/18 anonim ***** válasza:

Szoktam kapni, van h napi 5-10 között van h ritkább. Normálisan válaszolok az oldalon, néhány témához és ennek függvényébe írnak..de nekem aztán mindegy,ha nem írnak sem érdekel,nem lesz ettől szarabb az életem :D

Igazából annyira nincs is igényem h írjanak29/N

2019. márc. 23. 18:11
 14/18 anonim ***** válasza:
Attól függ, mennyire aktívan szólogatok hozzá. A párkapcsolatok témakörben ritkábban, ha a szex témakörben szólok hozzá, akkor arra minimum egy privát érkezik, akkor is, ha semmi különöset nem írtam. Ha a válaszom többet sejtet, esetleg bevállalósabbnak tűnök vagy kicsit részletesebben fejtem ki a szexuális szokásaimat, arra minimum 4-5 jön. Volt olyan kérdésem, amikor nagyon ki voltam akadva és valamiért azt gondolták sokan, hogy ha két férfi is tepert utánam, akkor jól nézhetek ki, mert rengetegen meg akartak vígasztalni. Pedig az a két férfi igazából csak hülyített. Mostanában nem kapok sok privátot, mert inkább olvasgatni szoktam, ritkán szólok hozzá, és nem vagyok vevő a privátokra sem. Én örültem a privátoknak egyébként, nekem ez kicsit pótolja a társas kapcsolatokat, meg tök jókat lehet lelkizni vadidegenekkel. A szex lehetősége pedig megfűszerezi, de valahogy elmúlt belőlem a kíváncsiság, mert rájöttem, hogy nekem nem jó semmi, nem akarok csak szexet, de nem akarok komoly kapcsolatot se és átmenetet még kevésbé. Sokáig azt gondoltam, itt csak azok a férfiak ismerkednek, akik nem néznek ki jól, de eszméletlen jó pasikba lehet itt belefutni. Más kérdés, hogy a többsége tilosban jár.
2019. márc. 23. 20:55
 15/18 anonim ***** válasza:
12: te valamiert ez alapján a válaszod alapjan olyan szinten vagy antipatikus, hogy remelem a helyes szimpi sracok csak beled torlik a farkukat majd eldobnak mint egy hasznalt papírzsebkendőt:D
2019. márc. 23. 20:55
 16/18 A kérdező kommentje:
#15: mert a férfiak aztán nem a kinézetre mennek... szerintem ebbe most felesleges volt belekötni, és különben is mindig a nő választ a faroktúltengésből.
2019. márc. 23. 21:00
 17/18 anonim ***** válasza:
Szerintem ha férfiként kiirnad hogy ronda noknek nem valaszolsz, a fel oldal neked ugrana, de ahogy erzed:D egyebkent igen, ertheto. De nem sokáig lesz mar ilyen nouralom, ne aggodj. :)
2019. márc. 23. 21:15
 18/18 anonim ***** válasza:
Egy sima valasz utan a szexualitas temakorben legalabb 5-ot. Ennyit biztosan.
2019. márc. 23. 21:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!