Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Nagyon bukok az extrém kinézet...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon bukok az extrém kinézetű puncikra. Ezt merjem felvállani?

Figyelt kérdés

Persze ilyesmi miatt soha nem szakítottam vagy jöttem össze egy lánnyal sem, de arra gondoltam, hogy ezt majd közölném valakivel, ha összejönne egy randi.

Szerintetek jól ötlet? Lányok, ti mit szólnátok hozzá?

Sajnos nekem fontos, hogy kiélhessem a vágyaimat, ha már eddig nem tettem...

Kort, nemet, és tapasztalatot is kérek, ha lehet.

#nagy_csikló #kilógó ajkak #dudori punci
2019. márc. 22. 19:00
 1/6 anonim ***** válasza:
Mutass már nekem egy extrém kinézetű puncit...
2019. márc. 22. 19:10
 2/6 A kérdező kommentje:
Aki szeretne példát, az írjon rám, mert ide ha belinkelek valamit, már törlik is a kérdést.
2019. márc. 22. 19:11
 3/6 anonim ***** válasza:
küldheted mert én sem igazán tudom, hogy mire gondolsz
2019. márc. 22. 19:25
 4/6 anonim ***** válasza:

Keress kérdéseket hasonló témákban: nagy_csikló, kilógó ajkak, dudori punci

legyen már fantáziátok.. nyilvánvaló mire gondol:)

2019. márc. 22. 19:33
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem is mutathatod, mert nem tudom milyen az az extrém kinézetű punci.
2019. márc. 22. 19:35
 6/6 anonim ***** válasza:

Pont ilyen pasival nem volt dolgom. De olyan többször előfordult, hogy valaki az első randin levizsgáztatott, hogy nyitott vagyok-e a fétisére. És mindnek ugyanazt mondtam: semmi logika nincs ezzel az első randin előállni. Mert amíg magához a szexhez nincs bizalom, addig el fog ijedni a csaj. Viszont ha a bizalom már kiépült, akkor könnyen lehet, hogy már benne lenne ugyanabban a fétisben.

Szóval szerintem ne akard ezzel kezdeni

2019. márc. 22. 20:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!