Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Magas lányok! Nektek elég lenne egy 15 centis pénisz?
175 cm feletti lányokra gondolok!
Én 190 cm vagyok, de a péniszem nem olyan hosszú, 15 cm.
Elég lenne ez egy magasabb lánynak?
"alacsony lánynak is lehet viszonylag hosszabb" EZ IGAZ
De arányos testfelépitésből kiindulva kevésbé valószínű.
Egy magas pasi
Utolsó! A hüvely hossza nem arány kérdése, tehát teljesen független a magasságtól. Ugyanúgy, ahogy a mellméret, péniszméret, orr, fül, stb méretei.
A hüvely nyugalmi állapotban átlagosan 6 cm hosszú, és szexuális izgalom hatására nyúlik meg. Tehát az is kérdéses, hogy egy lánynak mennyire képes megnyúlni. A magasabb lányoknak nem feltétlenül rugalmasabb a hüvelye.
Ha a nemi szervek mérete arányos lenne a magassággal, a kérdező fel sem tette volna ezt a kérdést.
Nem tudom van e valamilyen felmérés a különböző nemi szervek méretével,kinézetével kapcsolatban,de azt én észrevettem,hogy van akinek kívülről is nagyobb a nemi szerve, a nyílás szélessége és hossza, az ajkak, csikló mérete, a szeméremdomb nagysága stb.
Ha belülről nem is hosszabb és szélesebb a hüvelye egy magasabb nőnek, de kívűlről szemmel láthatóan nagyobbnak tűnik. Gondolok itt ilyenekre mint amikor szétteszi a lábát akkor szélesebb, a nyílás jobban látszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!