Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kinek mikor volt először hogy gumi nélkül csinálta? Azóta melyik védekezési formát előnyösiti?
Teljesen egyetértek a 8-assal. Nagynéném is a tabi miatt lett meddő. Másrészt teljesen unfairnek tartom, hogy a nő azért sanyargassa magát minden fizikai értelemben (és aminek az egész hátralévő életében negatív kihatással van a szervezetére), csak hogy a pasi arra a 2 mp-re szabadon beleélvezhessen... Szerintem ez undorító egyoldalúság.
Aláírom, többet érezni gumi nélkül, de úgy meg alig tart a szex valameddig (legalábbis nálunk párom nem bírta sokáig). A gumival elnyújtható pár perccel tovább és akár előjáték nélkül is belém tud csusszani. Minket nem zavar úgy, ahogy egy előttem szólót. Megvan a komfortérzetünk, nem tesz tönkre minket és pont ideális a szex hossza vele.
Mondjuk én azért sem panaszkodom mert igazából semmi mellékhatása a Nuvaringnek, kivéve hogy nem fetrengek a földön a menstruációs görcstől és nem áztatok át egy xxl betétet 2 óra alatt rosszabb napokon.
Szóval én igazából nem tudok rossz meg gonosz dologként tekinteni a fogamzásgátlóra.
Sőt,. ha kiderül hogy t
önkrevágta a petefészkem és meddő vagyok.... Őszintén szólva talán még örülnék is, jelenleg egyáltalán nincs a jövőben se terv, se vágy a gyerekre, ha meg mégis beüt max örökbefogadok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!