Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek mikor volt először hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek mikor volt először hogy gumi nélkül csinálta? Azóta melyik védekezési formát előnyösiti?

Figyelt kérdés

2019. márc. 21. 13:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Teljesen egyetértek a 8-assal. Nagynéném is a tabi miatt lett meddő. Másrészt teljesen unfairnek tartom, hogy a nő azért sanyargassa magát minden fizikai értelemben (és aminek az egész hátralévő életében negatív kihatással van a szervezetére), csak hogy a pasi arra a 2 mp-re szabadon beleélvezhessen... Szerintem ez undorító egyoldalúság.

Aláírom, többet érezni gumi nélkül, de úgy meg alig tart a szex valameddig (legalábbis nálunk párom nem bírta sokáig). A gumival elnyújtható pár perccel tovább és akár előjáték nélkül is belém tud csusszani. Minket nem zavar úgy, ahogy egy előttem szólót. Megvan a komfortérzetünk, nem tesz tönkre minket és pont ideális a szex hossza vele.

2019. márc. 23. 02:22
 12/13 anonim ***** válasza:
41%

Mondjuk én azért sem panaszkodom mert igazából semmi mellékhatása a Nuvaringnek, kivéve hogy nem fetrengek a földön a menstruációs görcstől és nem áztatok át egy xxl betétet 2 óra alatt rosszabb napokon.

Szóval én igazából nem tudok rossz meg gonosz dologként tekinteni a fogamzásgátlóra.

Sőt,. ha kiderül hogy t

önkrevágta a petefészkem és meddő vagyok.... Őszintén szólva talán még örülnék is, jelenleg egyáltalán nincs a jövőben se terv, se vágy a gyerekre, ha meg mégis beüt max örökbefogadok.

2019. márc. 25. 08:12
 13/13 anonim ***** válasza:
41%
Legtöbbször gumi nélkül volt. Szóval az ment ritkaságszámba, ha volt gumi. De nem is váltogattam hetente a partnereimet. Az asszonynál meg nyilván nem kell gumi, a legelején talán 2x ha próbáltuk azzal, de nem jött be.
2019. márc. 26. 10:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!