Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy igazán esztétikus pénisz?
Figyelt kérdés
Abszolút vonatkoztassatok el a meretektől, kizárólag a külalak, a forma érdekel. Erezettség, arányosság, miegymás. Esetleg küldjetek üzenetben referenciákat.2019. márc. 21. 11:08
21/27 anonim válasza:
huspénisz lógós zacsival natur szőrösen formás nagy makkal
22/27 anonim válasza:
eres, enyhe görbülettel és normál méretű makkal (tehát ne nézzen ki úgy, mint egy víztorony, de ne is úgy, mint a pisai ferde :D )
23/27 A kérdező kommentje:
De gyakorlatilag a pisai ferde torony is egyenes, csak más szögben:D
2019. márc. 22. 13:37
25/27 anonim válasza:
Az enyémre azt mondják a lányok, hogy nagyon esztétikus, pedig nem is egyenes.
26/27 anonim válasza:
Én a görbét részesítem előnyben. Egy szép ív oldalra vagy felfelé. A hangsúlyos makk izgató, főleg ha tompa... Színre mindegy a lilás rózsaszínből is barnából is volt amit szepnek láttam. Legyen kissé robosztus, férfias, vaskos. Ha mellévastagabb erek futnak rajta nálam 10/10
Nem kell privi :)
27/27 anonim válasza:
Felfelé ívelt, eres, középvastagságú, a herék pont akkorák, hogy kényelmesen elférjen mindkettő a számban
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!