Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen egy igazán esztétikus pénisz?
Figyelt kérdés
Abszolút vonatkoztassatok el a meretektől, kizárólag a külalak, a forma érdekel. Erezettség, arányosság, miegymás. Esetleg küldjetek üzenetben referenciákat.2019. márc. 21. 11:08
11/27 A kérdező kommentje:
10: jó ízlésed van, bár lehet csak azért mondom ezt mert az enyém is kb ilyen :D jöhet még, nem zavar ha férfi írja le a preferenciait. Nem vagyok kirekesztő, csak kíváncsi.
2019. márc. 21. 11:38
12/27 anonim válasza:
Vastag, eres , hatalmas herek és enyhén görbe hogy jobban csússzon és alkalmazkodjon a torkomhoz. Ami lankadtan is eléggé nagy...;)
13/27 A kérdező kommentje:
Nohat, nem gondoltam volna, hogy sokaknal a herek merete ennyire szamit, ez tok erdekes:D nekem sajnos abbol kicsi es feszes jutott
2019. márc. 21. 11:49
14/27 anonim válasza:
Ha téged a fütyi érdekel akkor homo vagy.
15/27 A kérdező kommentje:
Egyrészt nem, heteroszexuális vagyok, szimplán érdekel, hogy mások mit tartanak szépnek. Másrészt miért, baj lenne? Attól nem lennék kevesebb ember.
2019. márc. 21. 11:57
16/27 anonim válasza:
Sima felületű nem eres, szép barna színű nem lila meg rózsaszín, a makk ne legyen aránytalanul nagy mert az nem szép, egyenes, ne nője be a szőr de ne is legyen szőrtelen -> trimmelt, a herék ne lógjanak a térdéig és ne legyenek órásiak, ne takarja a fityma merev állapotban mert az nekem nem tetszik.
17/27 anonim válasza:
Egyenes vagy enyhen felfele ivelo,hangsulyos de nem ormotlan makk,enyhe erezet
24/n no privat no problem
18/27 A kérdező kommentje:
Ne aggódj, nem terveztem írni senkinek, koszi a valaszt
2019. márc. 21. 12:16
19/27 anonim válasza:
Te nem de úgy látszik mások nem fogják fel
NEM AKAROK PRIVÁTBAN BESZÉLGETNI A SZEXUÁLIS DOLGAIMRÓL!!
20/27 anonim válasza:
No = no nem nő OK értjük már Exuse me please
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!