Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ferjem mellett miert vagyok mas pasikra?
Mert nem fogod fel a házasság szentségét. Ez szomorú. Én alig várom, hogy legyen feleségem, és büszke leszek rá, hogy csak őt fogom kívánni. És ha esetleg el kell válnunk, nekem akkor sem kell majd másik nő. Mondom ezt úgy, hogy még azt se tudom, ki lesz a nagy Ő.
28F
Unatkozó feleség szeretőt keres jeligére? :)
Valami hiányzik
Normális esetben nem vágynál másra
25N
2-es te kis naiv! Eleinte mindenki így gondolja, majd amikor férfi létedre megteszel mindent, és talán jut egy havi 5 perces szex, akkor át fogod értékelni a házasság szentségét.
Ne az ideálokban gondolkodj, mert a valóság fájni fog! Egy átlag kapcsolatban 3 év után a szex ellaposodik, majd nagyjából meghal. Akinél nem így alakult, az minden nap adjon hálát az Istennek. Nekem sajnos sosem jött össze, még házasságon belül sem. Vonzom az asszexuális rideg nőket. A házasságomon kívül tökéletes a szex, tehát nem velem van a baj. Vagyis velem, mert a kishitűségem miatt belementem olyan kapcsolatokba, ahol már az elején sem volt tűz a nő részéről, de örültem neki hogy egyáltalán szóba állt velem valaki.
Nekem az egész életem arról szól, hogy mindig más nőt akarok szexuálisan. Egyszerűen nem érdekelnek a korlátok. Ez valószínűleg azért van, mert gyerekkorom óta megfelelési kényszerben kellett élnem a családi mintám miatt, így nekem az a cél felnőtt fejjel, hogy bepótoljam azt, ami kimaradt az életemből. Egyébként vezető beosztásban dolgozom, egyetemet végeztem.
Kiváncsi vagy hogy milyen van mások nadragjaban.
Milyen lehet másokkal egyutlenni.
"Valami hiányzik
Normális esetben nem vágynál másra
25N"
Ez egy nagy baromság.
Nem valami hiányzik,hanem valaki MÁS.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!