Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mások is gerjednek néha a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mások is gerjednek néha a fura emberekre?

Figyelt kérdés

Jött hozzánk egy új kolléga. A pacák kb 50-60 éves, lassú és darabos. Jó magas, erős és hallgatag de egy kicsit nos lassú. Fura. Magának való, kicsit tökfej. 32 éves vagyok, fiatalabb barátom van akit nagyon kívánok, mindig a fiatalabbak tetszettek. Viszont általában ezzel a fura új kollégával nagyon rossz gondolataim vannak h mit tudnék vele csinálni, vagy hogy mekkora lehet a farka. Van benne valami nagyon nyers, nem tud képmutatóskodni, elrejteni amit gondol.

Normális ez hogy sokszor ilyen embereket kívánok meg szexuálisan akik furák vagy mások?

2019. márc. 21. 10:50
 1/4 anonim ***** válasza:
Akkor Te is fura vagy. 😊 Meg lehet, én is, ráadásul annyira fiatal sem vagyok. Nem akarsz megismerni? 🙂
2019. márc. 21. 10:52
 2/4 anonim ***** válasza:

dugasd meg megad az öreggel.

Addig úgysem nyugszol míg ki nem próbálod.

2019. márc. 21. 10:53
 3/4 A kérdező kommentje:

Dehogyis. Szeretem a barátomat. Nem szeretnék másokkal szexelni, megkapom otthon ami kell.

Csak azt nem tudom h normális e hogy míg más nők izmos palikról ábrándoznak addig én nem..

2019. márc. 21. 10:56
 4/4 anonim ***** válasza:
Szerintem teljesen rendben van, a szexuális kisugárzás nem feltétlen a média által sugallt standardok függvénye. Izgultam én már rá molett kolleginára is, aki tisztában volt az allkatával és ahhoz passzoló ruhadarabokat választott, mindemellett iszonyat aranyos volt a személyisége, és százszor inkább kívántam őt, mint a modellalkatú társait. Mindemellett az ember kíváncsi lény, sokszor minél furább valami, annál inkább kelti fel az érdeklődésünk.
2019. márc. 21. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!