Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mások is gerjednek néha a fura emberekre?
Jött hozzánk egy új kolléga. A pacák kb 50-60 éves, lassú és darabos. Jó magas, erős és hallgatag de egy kicsit nos lassú. Fura. Magának való, kicsit tökfej. 32 éves vagyok, fiatalabb barátom van akit nagyon kívánok, mindig a fiatalabbak tetszettek. Viszont általában ezzel a fura új kollégával nagyon rossz gondolataim vannak h mit tudnék vele csinálni, vagy hogy mekkora lehet a farka. Van benne valami nagyon nyers, nem tud képmutatóskodni, elrejteni amit gondol.
Normális ez hogy sokszor ilyen embereket kívánok meg szexuálisan akik furák vagy mások?
dugasd meg megad az öreggel.
Addig úgysem nyugszol míg ki nem próbálod.
Dehogyis. Szeretem a barátomat. Nem szeretnék másokkal szexelni, megkapom otthon ami kell.
Csak azt nem tudom h normális e hogy míg más nők izmos palikról ábrándoznak addig én nem..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!