Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az előzetes letartóztatásban levő pasik gerjednek egy idő után a bv-s, vagy rendőr hölgyekre?
Figyelt kérdés
Vagy túlságosan ellenségnek számítanak?2017. júl. 17. 15:28
1/10 A kérdező kommentje:
Gondolom, hogy heti egy-két alkalommal csak-csak látnak, vagy beszélnek rendőr, vagy bv-s csajszikkal?
2017. júl. 17. 15:29
2/10 anonim válasza:
Ismerősöm BVs. Férfi rabokkal férfi BVsek érintkeznek csak napi szinten. Ott is nagyon ügyelnek arra, hogy a BVs tiszteletet parancsoljon a rabok felett, ha járőrözik a celláknál, vagy elvezetik őket munkára, így csökkentik a szökés esélyét. Nem is tudok női tagról a BVsek között, habár gondolom kifejezetten női börtönben valószínűleg akad.
3/10 anonim válasza:
Bocs, előző kommentelő. Csak lemaradt, hogy ebből azért gondolom, hogy előzetes letartóztatásnál is az a szempont, hogy hasonló nemű legyen a BVs, kísérő rendőr előzetes letartóztatás során is, hogy fel se merüljenek egyébként ilyen problémák az eljárás során.
4/10 anonim válasza:
Kecskeméten női börtön van, mégis vannak férfi őrök!
5/10 anonim válasza:
Aki előzetesben van, az bent van. Még is találkozna rendőrrel?
7/10 anonim válasza:
Az én feleségem bv-s
Hát, ott még a pasikra is feláll.. nem, hogy bárkire, akinek sunája van
8/10 A kérdező kommentje:
2-3.: nem konkrétan az állandó őrzésre és mondjuk az előre tervezett szállításra gondoltam, hanem a hétköznapokra. Pl. ha mennek beszélőre, (ügyvédi vagy hozzátartozói) ha viszik őket valahova, akkor biztos csak látnak bv-s nőt vagy rendőrt.
5.: ha az ügynek - amiben le vagy tartóztatva - nő az előadója, akkor kihallgatásokon biztos, hogy órákat töltesz vele vagy a bv-ben, vagy kivisz a rendőrségre - bilincsben, pórázon - és ott hallgat ki. Ilyenkor ő a szállító is, tehát igen sokat lehetsz vele testközelben is.
2017. júl. 18. 07:19
9/10 anonim válasza:
Én gerjedtem. Főleg, ha egy ilyen hölgy tette rám a bilincset.
10/10 anonim válasza:
A női börtönökben a külső őrséget férfiak adják. A zárkákra nők felügyelnek. Le van szabályozva a BV szolgálati szabályzatában. Nem olyan nagy a nők aránya, hogy azt megengedhesse a létszámhelyzet, hogy férfik nő kisérjen. Legfeljebb mint második őr. De szerintem aki bennvan férfi, az még a női biciklire is begerjed, nem hogy egy hús-vér élő nőre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!