Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » 40-45 körüli férfiak, ti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

40-45 körüli férfiak, ti komolyan tudnátok venni egy 22 éves lányt komoly kapcsolatra?

Figyelt kérdés
Egyedül élő, dolgozó, tanuló lányról lenne szó. Nálatok mik lennének a mellette és ellene érvek?
2019. márc. 19. 23:39
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
50%

Komoly barátnak igen (van is ilyen korú barátnőm), szexre is, barátság extrákkalra is, de.... ahogyan fentebb írták, telik az idő, és 55 leszek ő meg 32, én leszálló ágban, ő meg hormonálisan a csúcson...

Még éppen elképzelhető, nem tudom, a lány részéről mennyire lenne őszinte.

2019. márc. 20. 07:07
 12/15 anonim ***** válasza:

nem. Bocs, ha az őszinteségem nem esik jól, de mivel anonym, ezért nem hazudok. Nem tudnék egy ilyen lányt komolyan venni.

Mint mások írták, szex és barátság vagy tombolásra oké, de komoly párnak, egyenrangú párnak nem tudnám látni. Azt biztos értékelném, ha erős, önálló, okos, de akkor is csak egy fiatal, tapasztalatlan lányt látnék benne, aki lehet baromi jó minden oldalból, de nem tudnám egy szinten látni.

A feleségem 2 évvel idősebb nálam, szintén erős és önálló, vele úgy érzem egy csapat vagyunk, egyenlő felek, de volt már 3-4 évvel fiatalabb párom is, nála sokszor éreztem, hogy nekem kell tanítgatnom, én mutatok meg neki új dolgokat és sok fiatalos meglátását aranyosnak tartottam, de igazán egy szintnek sosem láttam.

DE! Én csak egy meglátás vagyok, nekem is vannak ismerőseim, akik csakis fiatalokkal kezdenek. Egy jó példa egy szintén 42-43 éves pasi, aki szinte csak huszasokkal kezd már 10 éve. De neki pl az a jó kapcsolat, ahol ő az okos, a bölcs, a megmondó, a tanár, a mester és van egy igazán jó tanítványa. Szóval ez valamennyire ilyen domináló, alfa felfogás. Én csapatjátékos vagyok, én egy kapcsolatban nem akarok mester lenni, én egy ütős csapatot akarok alkotni, ahhoz pedig kell a tapasztaltság, amit csakis az idő és a kor ad meg.

2019. márc. 20. 08:07
 13/15 anonim ***** válasza:

Igen. De a férfinek is komolyan kell vennie a hölgyet. "Fel kell vennie a fordulatszámot." Ha nem teszi akkor csak rossz lesz a hölgynek.

Mellette: Ilyen korban általában a férfiak alap egzisztenciával rendelkeznek. Nem kell kuporgatni az albira. + tapasztalat.

2019. márc. 20. 10:04
 14/15 anonim válasza:

Vélhetően ez komplexebb dolog. Ha a négy fal között is működik a tisztelet, kommunikáció, harmónia nem csak látszat van kifelé, akkor miért ne?

Vélhető az is, hogy egy fiatalabb nő magasabb intelligenciával néz fel egy érettebb férfira.

Párom 21 éves, én 44. Sose volt még ilyen kiegyensúlyozottabb az életem, mint amióta vele élek. Dolgozik, háziasszony, és minden kérdésemre, kívánságomra odafigyel.

A párom, a szerelmem, a barátom, a haverom egyben.

Előző élettársammal 1 év különbség volt közöttünk. Maga volt a pokol. Korra nincs mit adni.

Ráadásul az ismeretségi körünkben is több a nagy korkülönbségű pár. A boldogság mindenhol fontosabb, mint a számok.

Gondolom Te vagy a 22 éves lány. Törekedj a kellemes hangulatú kapcsolat kialakítására.

Sok sikert.

2019. márc. 20. 13:56
 15/15 anonim ***** válasza:
Én 100%-ig el tudnám képzelni a helyzetet (jó lenne) 49/F
2019. márc. 20. 15:27
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!