Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tiszta ellentmondas?
Figyelt kérdés
Nem szeretem az analt mert dorzsolodik sikositoval se jo stb de amikor a vaginam nem nedvesedik be elegge akkor ha a pasi belenyal a seggembe es lassan beteszi de kozbe erobol is kicsit nyomja utana ugy felizgulok, hogy tocsogok ott lent. Ezt mivel lehet megmagyarazni? Az analt nem szeretem ha ki be huzogatjak csak ha egyszer benyomjak amikor nem szamitok ra es nagyon szuk. A buttplugot probaltam az nem olyan. En azt szeretem amikor erobol benyomjak es erzem ahogy belemfeszul. Mar nem vagyok az exemmel es felek barkinek is ezt elmondani hogy szex elott neha jol esik. Ti hogy mondanatok ezt el? Mivel magyarazhato ez az ellentmondas? 18L2019. márc. 19. 15:25
1/8 anonim válasza:
Amilyen primitív vagy, s amennyi primitív állat férfi van, szerintem ne aggódj, bőven lesz akinek ez bejön. Itt is biztos írnak páran.
2/8 anonim válasza:
Szerintemez azzal magyarázható hogy pasi vagy nem csaj :)
3/8 anonim válasza:
Az ánusz tele van érző idegekkel és fél tud izgatni attól hogy maga az anális aktus neked nem jó attól még egy finom popsi nyalás lehet nagyon kellemes
N
4/8 A kérdező kommentje:
Komolyan oda kell irni minden embernek aki nem az unalmas hetkoznapi dolgokat szereti, hogy pasi? Lehet ilyen "pasit" szereznetek ti kapni de semmi eselyetek es ti vagytok a primitivek , hogy idegen embereknek ezt irjatok kozbe meg nincs eletetek es itt szoltok be mindenkinek csak itt mertek arcoskodni elobe meg szarnatok ossze magatokat:)) Sad..
2019. márc. 21. 05:57
5/8 anonim válasza:
Hát izé...én nem értek a lovakhoz. 😂😂😂
7/8 anonim válasza:
Ebben csak az a gaz h nem mered elmondani masnak. Siman ugy csinalna h neked jo legyen, es ez nem is gaz.
8/8 anonim válasza:
Talán a gáton keresztül akkor kap nyomást a G-pontod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!