Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Más se hiszi el ezt a nőknek?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Más se hiszi el ezt a nőknek?

Figyelt kérdés

Itt van ez a cuckold dolog.

Én férfi vagyok, nem mennék bele, hogy más dugja a nőmet, de a fordítottjábam benne lennék.

Nyilván nem minden egyes alkalommal, de egy éven lenne 1-2 nő, akit megdugnék.

Na, itt az oldalon meg állandóan olvasom, hogy a legtöbb nő állítja, hogy ő soha nem menne bele.

Én ezt nem hiszem el.

Aki kicsit is ismeri a nőket, tudja, hogy egy szállal nem különbek a férfiaknál.

Szal szerintem a nők is belemennének abba, hogy más férfival is legyenek.

2019. márc. 19. 12:05
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Hát már pedig kevés olyan nő van, akit az izgatna, hogy te másokkal dugsz, ő meg nem, mert azt már nem hagyod. Ja, és milyen statisztika alapján állítod, hogy 10-ből 7 nő belemenne ebbe?
2019. márc. 19. 13:12
 12/17 anonim ***** válasza:
Én voltam már mással/nő/,de a páromnak nem hagynám,hogy másik nőt dugjon.Annyira nem vagyok oda érte,néha belefér.Viszont,ha nem lennék szerelmes,akkor jobban izgatna.
2019. márc. 19. 13:23
 13/17 anonim ***** válasza:
54%
Márpedig a legtöbb normális nő nem kívánja, és ez így van rendjén. Egyrészt, mert a barátját szereti, másrészt mert kevés nő kívánja, hogy valaki csak úgy szétkúrja. És oké, hogy titokban van, aki erre izgul, de azért vagyunk emberek, mert tudjuk kontrollálni magunkat, és tisztában vagyunk vele, hogy nem lehet és nem szabad mindent megtenni, amire vágyunk.
2019. márc. 19. 13:26
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Én belemennék bármilyen felállásban de ha a férjem közölné, hogy csak olyat vállal, hogy ő megdug mást én meg nézhetem na azt nem, mit képzelsz. :D
2019. márc. 19. 13:26
 15/17 anonim ***** válasza:
53%
Nagyon tapasztalatlan vagy még. Bizony, sok nő nem menne bele ilyenbe. Nincs az a pénz.
2019. márc. 19. 14:22
 16/17 anonim ***** válasza:
100%

Az nagyon korrekt hogy te felre dughatsz de a parodnak nem lehet:D

Nem mennek bele ilyenbe se abba hogy a párom feküdjön le mással se abba hogy en, mivel ha van egy párkapcsolatom nem akarok mással lefeküdni.

2019. márc. 19. 17:56
 17/17 A kérdező kommentje:

Apám ennyi agyhalott embert, ezt már nem hiszem el!

Mindenki ott ragadt le, hogy én dugok.

A nőkről szólt a kérdés agyhalottak :D

2019. ápr. 8. 12:11
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!