Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem nyal ki magától? Miért nem kapok puszikat szex közben ha régen szokása volt?
10-éve mentem hozzá.Az első pár évben forró csókokat kaptam szex közben a nyakamra vállamra is.Nem is kértem még is kinyalt éreztem hogy imádja csinálni.
Mostmár maximum a melleket kapja be.Észre sem vettem szépen lassan felhagyott a szokásával ...
Ma már csak akkor nyal ki ha külön kérem.Minden másnap van szex azt igényli de csak liheg felettem minden romantika nélkűl.
A házasságok több mint fele ilyen sajnos.
Nem gondolom, hogy a házasság intézménye egy egészséges dolog. Régen lehet, hogy az volt, de ma sokkal több ingerre van szüksége az embereknek. Nem azt mondom, hogy nyitott kapcsolat a megoldás, mert abban sem hiszek hosszú távon, de valahogy kell egy fajta állandó távolodás és közeledés a két ember között, hogy fennmaradjon a tűz. A távolság ugyanolyan fontos mint a közelség, ezért pontosan ugyanannyira van szükség belőle.
Az együtt élés ezt meglehetősen nehezíti.
Érdemes elgondolkodnotok azon, hogy hogyan tudnátok megélni a távolságot a kapcsolatotokban, hogy újra lehessen közelség is.
Mégis mit vársz 10 év házasság után? Persze h csak pár évig volt olyan szenvedélyes köztetek a szex. Vagy te ugyan olyan odaadó vagy mint 10 évvel ezelőtt?
Nem mindig a pasiban kell a keresni a hibát.
Lehet már úgy van vele, h ha már te sem csinálod mondjuk azt mint régen, vagy nem élvezed annyira vele a szexet, akkor ő mit erőlködjön.
23L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!