Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szidják folyton a lányokat az alacsony önbecsülésű srácok?
Nem az én hibám, hogy alacsony vagy, nem az én hibám, hogy nem mersz hozzám szólni, ahogy arról sem én tehetek, hogy neked csak 15 centis farok jutott, és emiatt világfájdalmad van. Ne a lányok hibáztatásával próbáld levezetni a konplexusaid könyörgöm, attól nem leszek k.va, hogy valasztok egy olyan srácot, aki nem csak mindenben jobb nálad, de nem is mérgezi a mindennapjaim az állandó frusztrált picsogásával. Szedd már össze magad és legyél végre férfi, nem a kis farkad miatt nem kellesz egy nőnek sem, hanem mert még töketlen is vagy mellé
és kellemetlenn a közeledben lenni, mert süt rólad a kisebbségi komplexus. És ne a nők hibája legyen már, hogy ez taszító. Köszönöm.
Nem olvastam el a kommenteket mert nem érdekel az ilyen pasik picsogása itt is.
De kérdező, egyetértek veled. Tökéletesen. Számból vetted ki a szót. ;)
Tehát neked nem gond ha egy fickó alacsony, zárkozottabb, kicsi a farka csak legyen rá büszke és adja elő ezt úgy hogy mekkora király nagyképűség nélkül?
Vagy esetleg egy magas, gazdag , nagyfarkú fickót választasz? Nem baj, de legalább a picsogás joga hagy maradjon meg nekünk, ha már mást nem kaptunk az élettől.
Nem mellesleg olyan miatt lenézni vagy megalázni valakit amiről nem tehet ( testi adottságok ) nem túl szép dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!