Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért szidják folyton a lányokat az alacsony önbecsülésű srácok?
Nem az én hibám, hogy alacsony vagy, nem az én hibám, hogy nem mersz hozzám szólni, ahogy arról sem én tehetek, hogy neked csak 15 centis farok jutott, és emiatt világfájdalmad van. Ne a lányok hibáztatásával próbáld levezetni a konplexusaid könyörgöm, attól nem leszek k.va, hogy valasztok egy olyan srácot, aki nem csak mindenben jobb nálad, de nem is mérgezi a mindennapjaim az állandó frusztrált picsogásával. Szedd már össze magad és legyél végre férfi, nem a kis farkad miatt nem kellesz egy nőnek sem, hanem mert még töketlen is vagy mellé
és kellemetlenn a közeledben lenni, mert süt rólad a kisebbségi komplexus. És ne a nők hibája legyen már, hogy ez taszító. Köszönöm.
fogyi ként sosem jönnék össze olyan csajjal aki a kellemetlent 2 n-el írja :D szóval ennyit a nagy önbecsülésről, mielőtt elküldünk valamit.
Át lehet olvasni a hitelesség miatt.
Engem sok nő megalázott. Ki jobban ki kevésbé. Többek közt azért mert mozgássérült vagyok.
és itt nem csak fiatal lánykákra kell gondolni, hanem idősebb nőkre is, akikről azt gondolná az ember, hogy már érettebben gondolkodik.
Mégsem utálok minden nőt. Csak konkrétan azokat akik megaláztak.
Azt én sem értem valakit megaláznak, az miért kell gyűlölni az összes nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!