Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet, hogy minden más fórumon a nők imádják a
gigantikus farkakat, de itt a többség utálja?
Nem gondolom, hogy esztétikusabb lenne egy nagy. Volt ilyennel dolgom és amellett, hogy szerintem ormótlan volt még nem is tudott annyira kemény lenni mint egy kisebb mert egyszerűen túl sok vér kellett hozzá, felállt de nem volt kőkemény amivel jó szexelni. Esztétikusnak sem mondanék egy óriási mereven is puha falloszt ami kinézetre sem tűnt szexre késznek.
2019. márc. 21. 13:05
"Igaza van a sracnak. Ha adott esetben erzesre fáj is, kinezetre millioszor esztetikusabb egy nagy."
Kérdező, ezek szerint te biszexuális vagy?
2019. márc. 21. 13:51
23/33 A kérdező kommentje:
Nem. Heterokent is látod a sajat nemed pozitivumait
Utolsó, szerintem hagyjad. :D Hiába erősíti meg bárki saját tapasztalata alapján, ezek az egysejtűek nem értik, hogy azon kívül hogy a gyakorin hencegnek vele, másra nem mennek. És vicces, hogy egyikük se arról számol be hitelesen, hogy ezzel milyen sikereket és orgazmusokat érnek el, hanem hogy ők ezzel jók és kész. Hogy be se lehet kapni, és nincs az az isten hogy egy durván begerjedt lány sokkolóan mocskos oldalát mutassa meg (amiről beszélek, ezt az ilyen korlátok miatt ők sose fogják átélni), de az az élmény sem lehet meg hogy tövig beléhatolt miközben egymás szemébe néznek, és úgy durvulnak be. Oké, hogy a gyerekméret erre alkalmatlan, de a 6 centi széles baromságokra gyökérség felvágni. Ami szélesebb mint a csuklóm, de higgyem el hogy ő neki ez pozitívum. De leginkább kamu, és még égeti is magát hogy nem tudja miről beszél, ellentétben azokkal akik igen, és erre próbálnak rávilágítani :D És nem esik le, hogy ettől senki nem tiszteli jobban őket, max ők egymás közt. Nekem mindegy, csak mondom hogy tényleg érdemes ezen túl lépni, és a többieknek meg nem benyalni ezeket (naponta többször van ilyen kérdés...). Amúgy a lányok sem istenek, mondom halkan, én eddig csak negatívan csalódtam az olyanokban, akiknek nagy volt a szájuk ilyen téren :) Ez a tapasztalom, azok is csak kompenzálni akarnak valamit, és nem feltétlen realisztikusak...
2019. márc. 21. 14:07
25/33 A kérdező kommentje:
Mondjuk aki hat centis vastagsagot allit, az egeszen nyilvanvaloan kamu, az akkora mint egy fel literes soros doboz :)
"Nem. Heterokent is látod a sajat nemed pozitívumait."
Értem. Megkérdezhetem, hogy engem mennyire tartanál értelmesnek, ha heteroszexuális nőként, több milliárd férfi nevében, egyetemes igazságként, tényként kijelenteném, hogy a D kosaras mellek esztétikusabbak a B kosarasoknál, vagy hogy molett testalkat vonzóbb a karcsúnál, vagy hogy a barna haj és szem szebb a kék szemnél és szőke hajnál - vagy történetesen bármelyik fordítva?
2019. márc. 21. 14:27
Férfiaknál már ókor óta az a menőbb akinek nagyobb a farka
Ez van
Aztán lehet jönni a pár csajnak hogy szar mer fáj, Attól még nincs jobb egy olyan faroknál ami teljesen kitölt (16-21cm)
2019. márc. 21. 14:52
"Attól még nincs jobb egy olyan faroknál ami teljesen kitölt (16-21cm)"
Neked méhszáj az alapfelszereltséged van vagy prosztata? xD
2019. márc. 21. 15:02
29/33 A kérdező kommentje:
Tbh ez nem igaz, okorban a kis farok volt az ideal. A szepseg es a muveltseg jelkepe. Lasd azbokori gorog es romai szobrokat, festmenyeket.
A hüvely is tud tágulni cica
2019. márc. 21. 15:05
Kapcsolódó kérdések: