Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Csajok, köztetek mennyire...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok, köztetek mennyire létező jelenség hogy valaki tág? Mert elviekben a többség szerint neki bőven elég az átlag méret.

Figyelt kérdés
2018. szept. 25. 16:54
 1/7 anonim ***** válasza:
61%
elég is nekik.. nyilván van egy méret ami alatt nehéz/nem lehet mivel kompenzálni, de hidd el ha felizgatod finom vagy és törődsz a nővel akkor működni fog a szexualitás köztetek:)
2018. szept. 25. 16:56
 2/7 anonim ***** válasza:
70%

Én szűk vagyok még 1 gyerek után is

De van olyan lány aki még 1 gyereket se szűlt mégis rettentően tág és csak a nagyot és vastagot érzi

2018. szept. 25. 16:59
 3/7 A kérdező kommentje:
Az elsőt valaki nyomja már el, annyira idegesítő a semmitmondó értelmetlen beírkálásaival...
2018. szept. 25. 16:59
 4/7 A kérdező kommentje:
Felhőcske, pont azért írtam ki, hogy ez mennyire jellemzô...
2018. szept. 25. 17:00
 5/7 anonim ***** válasza:
70%

Nincs olyan,hogy tág meg szűk nő.

Nagyon leegyszerűsítve a hüvely egy izom,tehát lehet edzeni.

Ez annyit jelent,hogy rendszeresen intim tornát kell végezni és minden probléma megoldva.

2018. szept. 25. 17:28
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Az intim tornától sztem senki nem lesz szűkebb. Én régebben sokkal szűkebb voltam, mostmár érzem,hogy annyira nem vagyok az,de még így is oké. Nem érdekel. Nekem az intim tornától csak az orgazmuskészségem nőtt,mást nem vettem észre.
2018. szept. 25. 17:54
 7/7 anonim ***** válasza:
Jeeesus. Senki nincs tisztaban az emberi anatomiaval? :(
2018. szept. 25. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!