Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Férfiak, szereztetek már...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak, szereztetek már lánynak úgy orgazmust, hogy csak a melleit kényeztettétek?

Figyelt kérdés
2019. márc. 17. 14:23
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Hát jah, úgy lenne helyes a kérdés, hogy "színleltmár mell-orgazmust a nőd, csak hogy abbahagyd a melleivel a kínlódást, ami szerinted a tökéletes és fantasztikus földöntúli kényeztetés?"

Kedves kérdező, a válasz igen: színleltem már szürreális orgazmust, hogy a pasi abbahagyja, amit éppen csinált, mert ő meg volt róla győződve, hogy mennyire jó, amit csinál, én meg nem akartam belemenni egy rém kellemetlen beszélgetésbe, de nagyon szerettem volna, ha végre abbahagyja.

2019. márc. 17. 16:13
 12/14 anonim ***** válasza:

Ehhez érintés nélküli orgazmusra van szükség.

Arra pedig semmilyen nő nem volt képes eddig.

Csikló izgatással is 20 perc volt legalább, mire sikerült.

A mellbimbó izgatással nem tudtak mit kezdeni. Nem is fektettem rá hangsúlyt, mert értelmetlen. Ahhoz nagy tapasztaltnak kell lenni, hogy valaki össze tudja kötni a kettőt fejben.

2019. márc. 17. 16:18
 13/14 anonim ***** válasza:

Igen, nekem már sikerült ezt elérnem egyik exemnél. Nagyon büszke vagyok rá :-)

Szívesen megtenném mással is, vagy legalább megpróbálnám.

2019. márc. 17. 16:58
 14/14 anonim ***** válasza:
Nekem mar nem egyszer szerzett vele parom orgazmunst.
2019. márc. 17. 19:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!