Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, szereztetek már lánynak úgy orgazmust, hogy csak a melleit kényeztettétek?
Hát jah, úgy lenne helyes a kérdés, hogy "színleltmár mell-orgazmust a nőd, csak hogy abbahagyd a melleivel a kínlódást, ami szerinted a tökéletes és fantasztikus földöntúli kényeztetés?"
Kedves kérdező, a válasz igen: színleltem már szürreális orgazmust, hogy a pasi abbahagyja, amit éppen csinált, mert ő meg volt róla győződve, hogy mennyire jó, amit csinál, én meg nem akartam belemenni egy rém kellemetlen beszélgetésbe, de nagyon szerettem volna, ha végre abbahagyja.
Ehhez érintés nélküli orgazmusra van szükség.
Arra pedig semmilyen nő nem volt képes eddig.
Csikló izgatással is 20 perc volt legalább, mire sikerült.
A mellbimbó izgatással nem tudtak mit kezdeni. Nem is fektettem rá hangsúlyt, mert értelmetlen. Ahhoz nagy tapasztaltnak kell lenni, hogy valaki össze tudja kötni a kettőt fejben.
Igen, nekem már sikerült ezt elérnem egyik exemnél. Nagyon büszke vagyok rá :-)
Szívesen megtenném mással is, vagy legalább megpróbálnám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!