Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Mit jelent az, hogy "közepes intim méret"?
Ismerkedek egy csajjal, nem akar kapcsolatot, de sokat célozgat a szexre, úgyhogy tuti benne volna, viszont már többször is utalt rá, hogy számára a közepes intim a megfelelő méret.
Amikor visszakérdeztem, csak azt mondta, "hát tudod, se nem kicsi, se nem nagy":D
Számszerűsítené valaki? Köszi!
6, én is tudom használni a google-t, de szerintem az orsok általi mért értékre vagyok kíváncsi? nem.. azért nem, mert a lányoknak más a kicsi /közepes /nagy mint ami a tankönyv szerint az.
Ha frusztrál a farokkérdés akkor ne válaszolj rá.
Ez a kérdés már eleve hülyeség és értelmetlen.
Nyílván minden nőnek más a kicsi más a közepes és más számít nagynak.
Pl: nekem már 16 cm-től nagy, mivel az már fáj, közepes az ami pont jó 12-15 cm, kicsinek én csak a mikropéniszt mondanám (mereven 7 cm-nél kisebb).
De ezt csak én gondolom így, másnak meg lehet, hogy a 14-15 cm már kicsi, a közepes meg 16 cm-től kezdődik, a nagy meg a 20+ cm.
Miért lenne?
Mindenkinek más méret a jó, tanuljátok már meg.
Így persze olyan sincs, hogy kicsi pénisz (kivéve ha ténylegesen mikro), mivel sok olyan nő is van akiknek az jó/tökéletes.
azért, mert ez így nem egyértelmű kommunikáció..
ha azt mondja, hogy nagy farok akkor tegye mellé, hogy neki az 17+ de ez a se nem kicsi se nem nagy féle magyarázat.. áh. mondjuk gondolom a centik mérésével is van gond.. na mindegy, köszi
Rá is kérdezhettél volna nála, hogy mi számít neki közepesnek.
Ismerkedés, beszélgetés.
Ha valamit tudni akar rólad, ő is felteszi a kérdést, ne légy szégyenlős. A partner igényeit mindig fel kell mérni, ha ki akarod elégíteni.
Ez kb. olyan, mint a lányoknál a mellméret...valakinek a B kosár már "közepesnek" számít, valakinek az még a kicsi kategória stb.
Kérdezz rá, de szerintem nem fogja tudni centire pontosan, inkább ránézésre vagy nem tudom.:D
De szerintem lényegtelen, ha neked pár centivel kisebb/nagyobb, akkor mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!